fbpx

De Satellite C-serie van Toshiba is een nieuwe serie van betaalbare en stijlvolle laptops en bestaat uit vier modellen en twee formaten.

Sattelite C-serie

Binnen de C-serie vind je de 17.3 inch Satellite C70-C en C70D-C, bij de kleinere 15.6 inch vind je de C55-C en C55D-C. Alle modellen zijn voorzien van een elegant en toch scherp gesneden design met haarlijnafwerking. Er zitten vijfde generatie Intel Core i5-processors onder de klep of de meest recente AMD A8-7410-processor. Voor alle modellen is het mogelijk tot maximaal 16 GB DDR3L-werkgeheugen te kiezen. De combinatie van een snelle processor en genoeg werkgeheugen zorgt voor goede prestaties tijdens zowel het gamen als tijdens het werk. Als grafisch werkpaard kan er gekozen worden uit maximaal een NVIDIA GeForce 930M-kaart (voor de C55-C en C70-C) of maximaal een AMD Radeon R5 M330-kaart (voor de C55D-C). Ook aan de opslag is gedacht. Het is mogelijk tot maximaal 2 TB opslaggeheugen te kiezen en voor de C55-C en C55D-C kan ook gekozen voor een SSD tot maximaal 256 GB.

Satellite-C70-C-black-work

Om deze laptops te kunnen verbinden met andere apparaten en het internet zijn verschillende connectiviteits opties beschikbaar. Een HDMI-poort, 3 USB-poorten (waarvan 1 met sleep-and-charge functionaliteit), Bluetooth 4.0, Intel Dual Band Wireless-AC 3160 en is er de mogelijkheid te kiezen tussen een versie met of zonder Slim DVD Super-Multi-drive.

Klaar voor Windows 10

De modellen uit de Satellite C-serie worden standaard geleverd met Windows 8.1 voorgeïnstalleerd, maar de besturing is gratis op te waarderen naar Windows 10 wanneer deze beschikbaar komt. Bij het ontwikkelen van de laptops is rekening gehouden met de extra mogelijkheden die Windows 10 met zich mee gaat brengen. Zo beschikken de modellen over een dubbele microfoonset voor de beste aansturing van de digitale assistent Cortana.

Beschikbaarheid en prijs

De verschillende laptops uit de Satellite C-serie zijn vanaf eind juni verkrijgbaar en beginnen bij een adviesprijs van €449.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*