HP introduceert nieuwe notebooks en convertibles met fris design 1

HP introduceert nieuwe notebooks en convertibles met fris design

HP heeft eerder deze maand aangekondigt nieuwe Pavilion en ENVY notebooks en convertibles aan het assortiment toe te voegen.

HP heeft eerder deze maand aangekondigd nieuwe Pavilion en ENVY notebooks en convertibles aan het assortiment toe te voegen.

Nieuwe devices met fris en kleurrijk design

Met de introductie van nieuwe notebooks en convertibles komt er meer keuzemogelijkheid op het gebied van schermen, processoren en graphics. Op deze manier wil HP klanten een device bieden dat veel waar voor zijn geld oplevert. De nieuwe apparaten zijn uitermate geschikt voor studenten en scholieren. De nieuwe producten in de Pavilion- en ENVY-lijn zijn:

  • Kleurrijke en krachtige HP Pvailion x360 convertibles met schermformaten van 11-inch en 13-inch. Makkelijk schakelen tussen notebook, staande- en tabletmodus;
  • HP ENVY 15.6-inch convertible. Een convertible met de eigenschappen en voordelen van een krachtige notebook;
  • HP Pavilion notebooks met een schermformaat van 15.6 inch of 17 inch met een brede keuze in hardware configuraties.

Alle nieuwe producten zijn uitgerust met Bang & Olufsen en B&O Play Audio. Dit zijn de eerste consumentenproducten van HP die hierover beschikken.

x360’s: speels en krachtig

HP Pavilion x360_silverHet ontwerp van de HP ENVY x360 en HP Pavilion x360’s is gebaseerd op het bekroonde ontwerp van de HP Spectre x360. Het HD IPS-scherm van de 13 inch Pavilion x360 maakt het kijken van films en spelen van games leuker door een scherp beeld vanuit elke hoek. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een versie met full-hd-scherm. Er is in de 13-inchversie ondersteuning voor Intel Core i3 en i5 van de 5e generatie en werkgeheugen van maximaal 12 GB. Voor opslag is ondersteuning voor een hardeschijf van maximaal 1 TB en een SSD met een maximum van 128 GB voor extra snelheid. Er kan gekozen worden uit 2 kleuren namelijk natural silver en sunset red.

De 11 inch Pavilion x360 is een model zonder ventilator en ondersteund Intel Celeron, Pentium of Intel Core M-processoren. Het werkgeheugen is maximaal 4 GB. Het 11 inch Pavilion x360 model is te krijgen in de kleuren natural silver, sunset red, purple en minty green.

HP ENVY x360De HP ENVY x360 heeft een strak en duurzaam uiterlijk waarbij de cover en het toetsenborddeck geheel in aluminium zijn uitgevoerd. Het scherm van de ENVY x360 is een Full-HD IPS touch screen. Bij de ENVY x360 is ondersteuning voor de 5e generatie Intel Core i5 of i7 processoren en kan maximaal 16 GB systeemgeheugen geplaatst worden. Er is keuze uit verschillende formaten opslag tot maximaal 1TB en een SSD tot maximaal 256 GB voor betere en snellere prestaties.

Alle 3 de x360 modellen hebben een HDMI-poort, twee USB-3.0-poorten en een USB-2.0-poort. De HP ENVY x360 heeft een USB-slaap-en-laadpoort die de mogelijkheid geeft om andere apparaten op te laden als de convertible in slaapstand staat.

HP Pavilion notebooks: licht, dun en kleurrijk

HP Pavilion NB_Front FacingWanneer je als consument op zoek bent naar variaties in kleur, scherm en hardware configuraties kom je uit bij de nieuwe HP Pavilion notebooks. Op deze manier kan de notebook zo worden aangepast dat hij past bij jou eigen levensstijl. De behuizing is een stevige en betrouwbare unibody, verkrijgbaar in de kleuren natural silver, blizzard white, sunset red, cobalt blue, violet purple, peachy pink en twinkle black. Rondom het toetsenbord hebben de Pavilion notebooks een metaalkleurige afwerking. Optioneel kan er gekozen worden voor verlichting van het toetsenbord.

De HP Pavilion notbooks bieden de volgende configuratie mogelijkheden:

  • Beeldscherm: HD of full-hd, met of zonder touch in 15.6″- of 17″-formaat.
  • Processoren: AMD’s zesde generatie A-serie of vijfde generatie Intel Core i3 t/m i7 processoren
  • HDD: opslag mogelijk tot wel 2 TB
  • Systeemgeheugen: maximaal 16 GB geheugen mogelijk
  • Videokaart: voor het eerst is het mogelijk te kiezen tussen een AMD Radeon of Nvidia grafische processor

Voor een betere draagbaarheid en accuduur zijn de HP Pavilion notebooks dunner en lichter gemaakt en voorzien van hardware en software die voor een langere werktijd moeten zorgen. Het 15.6″-model heeft een accuduur tot wel 7,5 uur en het 17″-model 6 uur en een kwartier.

Prijzen en beschikbaarheid

Het 11″-model van de Pavilion x360 krijgt een adviesprijs van 499 euro en het 13″-model een van 699 euro. De HP ENVY x360 heeft een adviesprijs van 699 euro. De 15.6″en 17″ HP Pavilion notebooks zullen een adviesprijs van 599 euro krijgen. Alle nieuwe modellen worden in juli in Nederland verwacht.

Related Posts