SoundTouch 10 black

Nieuws: Bose’s nieuwe generatie SoundTouch speakers

Bose vernieuwt het assortiment SoundTouch met standaard Bluetooth en wifi en voegt de draadloze SoundTouch 10 speaker toe.

Met de introductie van een nieuwe generatie van het SoundTouch draadloze muzieksysteem speelt Bose verder in op het streamen van muziek. Iedere speaker beschikt vanaf nu over Bluetooth en wifi en de populaire muziekdiensten Spotify en Deezer zijn in de SoundTouch systems geïntegreerd.

Naast deze verbeteringen heeft Bose een kleine speaker  aan de SoundTouch-serie toegevoegd; de SoundTouch 10 speaker. Met deze uitbreiding aan de onderkant, die we eerder ook bij HEOS zagen met de HEOS 1, is de reeks nog completer geworden. De nieuwe speaker is 21,2 x 14,1 x 8,7 cm groot en combineert de digitaal signaalverwerking van Bose met een nieuwe Unidome transducer. Volgens Bose “klinkt de SoundTouch 10 zuiverder, voller en luider dan alle andere luidsprekers van dit formaat”.

SoundTouch 10 20 en 30 series

Naast de introductie van deze kleine speaker zijn ook de SoundTouch 20 en 30 series III speakers, de soundbars en de home-cinema-systems vernieuwd. Naast de toevoeging van Bluetooth en wifi is de gebruiksvriendelijkheid vergroot en kunnen ze door muren en plafonds met elkaar communiceren.

Met de nieuwe SA-5 versterker kan je ook buiten genieten van al deze mooie Bose-producten. De SoundTouch app bedient de voorgeïnstalleerde muziekdiensten Spotify en Deezer en zorgt voor het afspelen van de muziek in de verschillende ruimtes waar SoundTouch speakers staan.

Prijs & Verkrijgbaarheid SoundTouch Systemen

De Bose SoundTouch 10 heeft een adviesprijs van € 199,95. De vernieuwde 20 en 30 series III systemen kosten respectievelijk € 399,95 en € 599,95. Soundbars en home entertainment systems zijn verkrijgbaar vanaf € 1099,95. Alle systemen worden verkocht via Bose.nl.

Related Posts
Acer Switch12S CES2016
Lees meer

Volop smullen van Acer tijdens #CES2016

Tijdens CES 2016 introduceert Acer o.a. nieuwe beeldschermen, een notebook, een Chromebook, een smartphone , een tablet en de 2-in-1 Aspire Switch 12 S. Een korte recap van al die nieuwe speeltjes.