LEGO-CON 2022

Mocht je het gemist hebben, afgelopen weekend was LEGO-CON 2022, een online presentatie van de nieuwst Lego-sets. We zetten onze favoriete nieuwe sets op een rijtje.

Leeuwenridders kasteel (10305)

Het kasteel van de Leeuwenridders of Lion Knights is een ode aan de Lego sets waar we mee opgegroeid zijn. Met deze ridders hebben we als kind heel wat uurtjes doorgebracht, net als de designers bij Lego waarschijnlijk!

Met zijn 4514 stukjes is deze set niet voor beginnende bouwers. Lego geeft zelf de rating 18+ mee, maar daar zullen handige tieners zich niet zo snel door laten tegenhouden. De prijs is misschien wel een obstakel, want deze set gaat €399 kosten.

Ferrari Daytona SP3 (42143)

Auto’s en Lego gaan natuurlijk samen als pindakaas en jam, of bier en bitterballen als je wat ouder bent. Toch is deze Daytona wel érg gaaf geworden. Unieke wielen, een verwijderbaar dak en natuurlijk een V12 met bewegende zuigers en versnellingsbak, deze set heeft het allemaal.

Nu te bestellen voor €399, maar daar krijg je wel 3778 stukjes voor.

Lusachtbaan (10303)

De eerdere achtbaan van Lego was hier al een groot succes. De nieuwe Loop Coaster 10303 gaat dat zeker ook worden. Je takelt het karretje omhoog, waarna er 2 loopings gemaakt worden. De vele details maken deze achtbaan helemaal af.

Binnenkort verkrijgbaar voor €399.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts