Nokia Lumia 2520. De eerste Windows tablet-pc van Nokia

Een 10,1 inch full HD scherm, een Snapdragon 800 (2,2Ghz) quad-core chip als kloppend hart, 4G-internet, Wifi en een 6,7 megapixel frontcamera. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze mooie tablet-pc van Nokia, Lumia 2520.  

Windows RT 8.1 en verkrijgbaar met een optioneel toetsenbord

Deze tablet draait op Windows RT 8.1 en Office is al voorgeïnstalleerd. Als optie levert Nokia een toetsenbord/dockingstation, de zogenoemde Power keyboard met extra accu waardoor de totale werkduur met 5 uren wordt uitgebreid. Dit Power keyboard beschikt ook over twee volwaardige USB-aansluitingen.

De batterij (8120mAh) is binnen een uur voor 80% opnieuw te laden. Op die manier hoef je niet lang zonder je tablet te zitten als deze leeg is.

Nokia-Lumia-2520-front

Fraai design

De Nokia Lumia 2520 is verkrijgbaar in diverse kleuren en ziet er prachtig uit. Vond blijkbaar ons aller J.Lo ook, want in de nieuwste videoclip is de Lumia 2520 te zien. Voor al uw kijkplezier, ziehier:

Nokia-Lumia-2520-colours

Prijzen en beschikbaarheid

De Nokia tablet is vanaf half mei exclusief verkrijgbaar bij BCC online en in de BCC-winkels. De Lumia 2520 heeft een adviesprijs van € 499,- en de Power keyboard kost € 149,-

Hier kun je meer informatie krijgen.

Nokia-Power-Keyboard-SU-42-jpg

1 comment
  1. Hij heeft verdomd veel weg van de Surface. Overigens is die toetsenbord echt een dikke like. Het maakt de tablet zoveel functioneler. Ben er ook wel benieuwd naar.

Comments are closed.

Related Posts