Sony introduceert HDR-AS50 Action Cam op #CES2016 1

Sony introduceert HDR-AS50 Action Cam op #CES2016

Sony introduceert op de CES veel nieuwe producten, waaronder deze nieuwe action camera. Bijna alle sporters kunnen hiermee hun prestaties vastleggen en delen, zonder kwaliteitsverlies.

De nieuwe HDR-AS50 Action Cam van Sony legt alle actie haarscherp vast. Of het nu gaat om watersporten, mountainbiken of snowboarden, dit nieuwe model moet zorgen voor optimale opnamekwaliteit in HD.

AS50-pluscase

Deze Action Cam is uitgerust met een 11,1 megapixel CMOS-sensor en een Zeiss Tessar-objectief. Dankzij de integratie van Advanced SteadyShot is de HDR-AS50 sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Deze functie wordt ook gebruikt in de FDR-X1000V en levert volledig stabiele opnames dankzij een innovatief stabilisatiesysteem. Dit model is daardoor uitstekend inzetbaar in combinatie met drones. Daarnaast neutraliseert de camera trillingen tijdens skydiven, hardlopen en fietsen.

https://youtu.be/48xcEDK92s4

Met de HDR-AS50 kan de kijkhoek van de camera worden aangepast via hoekinstelling en zoominstelling. De hoek kan worden aangepast van groothoek naar kleine hoek en andersom. Dankzij deze functie kan het kader worden aangepast aan de situatie, met minder beeldvervorming en betere kwaliteit.

De behuizing van de HDR-AS50 is ontworpen voor meer gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen de instellingen snel worden gewijzigd via een intuïtief bedieningspaneel met overzichtelijke pictogrammen. In combinatie met de PlayMemories Mobile App kan tevens verbinding worden gemaakt met een smartphone of tablet. Hiermee is de camera eenvoudig te bedienen en kan deze in- en uitgeschakeld worden.

De camera is voorzien van een USB-poort aan de achterzijde. Zo kan een kabel worden aangesloten terwijl een accessoire is bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de camera tijdens het opnemen ook kan worden opgeladen door een mobiele batterij.

Dit model is volledig aangepast op basis van de feedback van sporters en andere gebruikers. De camera heeft aanpasbare, verbeterde pieptonen en drie lampjes bovenaan, vooraan en achteraan. Daardoor is de werking (zoals REC-status) beter herkenbaar, ook wanneer de gebruiker een helm draagt of wanneer het toestel op het fietsstuur is bevestigd. Das best handig!

HDR-AS50-zand

Ook aan zwemmers en duikers is gedacht. De HDR-AS50 wordt standaard geleverd met een onderwaterbehuizing. Duikers en zwemmers kunnen hiermee tot op een diepte van 60 meter beelden vastleggen. De speciaal ontworpen platte lens maakt heldere onderwateropnames mogelijk. Tevens is de behuizing stof-, schok- en waterbestendig.

Prijs en beschikbaarheid

Sony’s nieuwe HDR-AS50 Action Cam is voor 199 euro onder andere te koop bij de MediMarkt.

Related Posts