Nieuwe Sonos Five en Arc gelanceerd 1

Nieuwe Sonos Five en Arc gelanceerd

Sonos staat bekend om al zijn hoge kwaliteit draadloze multiroom luidsprekers. Dit Sonos draadloze multiroom systeem heeft dan ook een revolutie teweeggebracht in de manier waarop velen van ons thuis naar muziek luisteren.

Sonos werd in 2002 in Californië opgericht en is absoluut één van de toonaangevende marktleiders in multiroom luidsprekers. Speciaal ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, er stijlvol uit te zien en ook nog eens geweldig te klinken, is er weinig dat jou niet zal bevallen aan het Sonos assortiment.

Wat is Sonos?

Volgens de woorden van het bedrijf zelf is “Sonos een slim luidsprekersysteem dat al jouw favoriete muziek naar iedere gewenste kamer streamt. Bedien jouw muziek met één simpele app en vul je huis met een puur plus vol geluid.”

Alle Sonos speakers maken eenvoudig verbinding via het internet en met elkaar via jouw WiFi thuisnetwerk, en je bedient ze met de Sonos app die voor iOS, Android, Mac en Windows beschikbaar is. De luidsprekers beschikken daarnaast over hun eigen bedieningsknoppen voor enkele basisfuncties.

Het is gemakkelijk om deze draadloze luidsprekers te verplaatsen en er zijn veel verschillende uitvoeringen met ieder hun eigen prijskaartje voor allerlei persoonlijke behoeften. Sonos verdeelt zijn draadloze multiroomsysteem overigens in drie categorieën: luidsprekers, thuisbioscoop en componenten.

De Sonos One luidspreker

De Sonos One luidspreker is een krachtige slimme luidspreker met ingebouwde spraakbesturing. Het biedt uitstekende functies en prestaties, met als extra voordeel dat jij het naar keuze met Alexa en de Google Assistant kan bedienen. Je kunt er zelfs een stereopaar mee creëren, plus het klinkt ook nog eens een stuk beter dan de Amazon Echo en de Google Home.

De Arc soundbar, Sonos Five speakers en subwoofer

Sonos biedt met zijn Arc soundbar, Sonos Five speakers en subwoofer een aanpasbaar geluidssysteem voor al jouw home entertainment. Ervaar er een prachtig indrukwekkend geluid mee voor bij al jouw tv-programma’s, films en video games.

Je zou met een Arc soundbar kunnen aanvangen om vervolgens simpel je eigen draadloze WiFi geluidssysteem uit te breiden met een subwoofer, en daarna surround speakers aan de achterzijde toe te voegen voor een bijzonder 5.1 surround soundeffect. Een uitbreiding met de geweldige Sonos Five luidsprekers zal jouw thuisbioscoop ervaring zeker helemaal compleet maken.

Online audio services

En wanneer de tv is uitgeschakeld, stream jij er gewoon lekker al jouw muziek, radio, podcasts en audioboeken mee van je favoriete online services, zoals Apple Music, Amazon Music, Spotify, iHeartRadio, Pandora, TIDAL of zo. Het is echter wel belangrijk om te vermelden dat jij voor sommige van deze streamingsdiensten premium-abonnementen nodig hebt.

Sonos heeft onlangs alsmede Sonos Radio gelanceerd, een gratis, maar wel een door advertenties ondersteunde streaming radiodienst die 60.000 wereldwijde stations naar jouw Sonos geluidssysteem brengt. In tegenstelling tot de op algoritmen gebaseerde radio apps, wordt Sonos Radio zorgvuldig samengesteld door een vakkundig team van onder meer dj’s en muziekartiesten.

Kortom, Sonos is het ultieme draadloze geluidssysteem voor thuis: een systeem dat via het WiFi netwerk jouw hele huis kamer voor kamer met schitterend geluid vult.

Related Posts