Gibson betreedt hoofdtelefoonmarkt

Gibson Brands (ja, die van de gitaren) brengt in een samenwerkingsverband met meervoudig Olympisch kampioen Usain Bolt een hoofdtelefoon, de Trainer, op de markt.

contents

De Trainer is specifiek bedoeld voor sporters die gaan voor een geweldig geluid maar ook de looks en veiligheid belangrijk vinden. Er kan geswitched worden tussen een actieve en lifestyle-modus waardoor je de hoofdtelefoon dus zowel goed voor je plezier als je sport kunt gebruiken. De gebruikte kussens zijn niet uitermate comfortabel maar na afloop van een activiteit ook eenvoudig te verwijderen om schoongemaakt te worden. Het is een open akoestisch systeem zodat je ook je omgeving nog kunt horen en voor extra veiligheid is er een strategisch geplaatst ledje (met de hippe naam NightNav) zodat men je in het donker nog eenvoudig kan waarnemen. De Trainer komt later dit jaar op de markt.

Related Posts
Lees meer

Review: Denon HEOS multiroom-system

Annelies mocht een tijdlang diverse draadloze speakers en een soundbar van het HEOS-systeem van Denon testen. Met de HEOS 3, HEOS 5, HEOS AMP en en HEOS HomeCinema een redelijk complete set. Hoe beviel dat en kan het systeem de concurrentie met SONOS aan?