Gibson betreedt hoofdtelefoonmarkt 1

Gibson betreedt hoofdtelefoonmarkt

Gibson Brands (ja, die van de gitaren) brengt in een samenwerkingsverband met meervoudig Olympisch kampioen Usain Bolt een hoofdtelefoon, de Trainer, op de markt.

contents

De Trainer is specifiek bedoeld voor sporters die gaan voor een geweldig geluid maar ook de looks en veiligheid belangrijk vinden. Er kan geswitched worden tussen een actieve en lifestyle-modus waardoor je de hoofdtelefoon dus zowel goed voor je plezier als je sport kunt gebruiken. De gebruikte kussens zijn niet uitermate comfortabel maar na afloop van een activiteit ook eenvoudig te verwijderen om schoongemaakt te worden. Het is een open akoestisch systeem zodat je ook je omgeving nog kunt horen en voor extra veiligheid is er een strategisch geplaatst ledje (met de hippe naam NightNav) zodat men je in het donker nog eenvoudig kan waarnemen. De Trainer komt later dit jaar op de markt.

Related Posts
Panasonic in de achtervolging op Sonos?! 11
Lees meer

Panasonic in de achtervolging op Sonos?!

"Panasonic kondigt de ALL-serie aan, een nieuw Europees assortiment luidsprekersystemen voor meerdere ruimten." Muziek naar meerdere ruimten via verschillende boxen en een zogenoemde netwerkaudioconnector, lijkt dat niet erg op de Sonos formule die we menigmaal hebben besproken hier op Intogadgets.nl? Ja dat denk ik wel! Maar toch zijn deze speakers het vernoemen waard.