Netgear onthult twee powerline-adapterkits voor thuisbioscoop 1

Netgear onthult twee powerline-adapterkits voor thuisbioscoop

Netgear heeft twee nieuwe next-gen powerline-adapterkits onthult voor thuisbioscoopnetwerken. Hogere snelheden voor het nog beter videostreamen en gamen.

Netgear heeft twee nieuwe next-gen powerline-adapterkits onthult voor thuisbioscoopnetwerken. Hogere snelheden voor het nog beter videostreamen en gamen.

Netgear Powerline-adapterkits

De nieuwe Powerline 1200 Adapter Kit (PL1200) en Powerline 1200 + Extra Oullet (PLP1200) werden al op de CES geintroduceerd. Beide powerline-adapterkits maken gebruik van nieuwe next-gen powerline-technologie. Hierdoor zijn hogere snelheden – tot 1.2 Gbps – haalbaar die het videostreamen en gamen moeten verbeteren. De powerline-adapters zijn ook geschikt voor het gebruik met home security systemen en thuisbioscopen.
netgear_pl1200
Een eenvoudige plug-and-play-installatie voor een vaste internetverbinding via bestaande elektrische bedrading naar elke ruimte binnen het huis. Dit alles zonder het gebruik van lange ethernetkabels. Ook de mogelijke invloed van stenen muren of de afstand tot een router die je met een draadloos netwerk hebt, worden zo gemakkelijk vermeden. De powerline-adapterkits zijn compatible met de HomePlug AV2 standaard.

Beschikbaarheid en prijs

De Powerline 1200 Adapterkit (PL1200) zal later deze maand in Europa beschikbaar worden, de Powerline 1200 + Extra Outlet (PLP1200) zal in mei beschikbaar zijn in Europa. Beide kits bestaan uit twee adapters en twee ethernetkabels. Over adviesprijzen is niets bekend.

Related Posts
Nieuwe detachable laptops van Toshiba 14
Lees meer

Nieuwe detachable laptops van Toshiba

Zowel het instapmodel de Satellite Click 2 L30W als de Click 2 Pro P30W beschikken over een afneembaar scherm waardoor je heel gemakkelijk switcht tussen een tablet en een laptop.