mydlink™ Home Monitor HD: de gemakkelijkste bewakingscamera 1

mydlink™ Home Monitor HD: de gemakkelijkste bewakingscamera

Als je gaat werken, met vakantie bent of een blokje om bent, het is fijn om te weten dat je je huis veilig achtergelaten hebt. Of dat je zicht hebt wanneer het niet meer veilig achtergelaten is. Met mydlink Home Monitor HD ben je daarmee gerust. Ik testte hem voor je uit.

Mydlink Home Monitor: installatie

MyDlinkIk ben geen ingenieur en hoef dat ook niet te zijn want hubbie is dat en klust hele dagen aan alle mankementen. De installatie van deze smart home camera zou een makkie moeten zijn dus wilde ik me er graag aan wagen zonder hulp van mijn wederhelft. Het lukte me perfect. Als ik het kan … ach je weet het wel.

De mydlink Home Monitor komt in een handige en stevige doos met handleiding. De handleiding is zelfs niet zo nodig. Het gaat als volgt in zijn werk:

  1. Steek de voeding van de camera in het stopcontact en richt de camera op de te volgen ruimte
  2. Laat je modem met de camera linken door middel van de WPS toets van beide toestellen in te drukken (modem en daarna camera’tje achteraan)
  3. Je camera verbindt zich met je netwerk
  4. Installeer de mydlink Home App (Android of iOS)
  5. Registreer je
  6. Voeg ‘jouw camera’ toe via ‘mijn apparaten’ door de QR code aan de achterkant van je camera te scannen
  7. Klusje geklaard

Mydlink: gebruik

Nu kan je via de app telkens alle activiteit bekijken die plaatsvinden voor de camera. Je kan ook beelden + geluid laten opnemen door een SD kaartje in de camera te steken.

Je kan zelfs van grote afstand (zelfs aan de andere kant van de wereld lukt perfect) je huis in de gaten houden via de app. Zelfs in het donker registreert de camera alle beweging tot 5 meter ver!

Je wordt eveneens gewaarschuwd wanneer er zich ‘beweging’ voor je camera plaatsvindt. Handig als je ongewenste gasten over de vloer krijgt.

Mydlink Home Monitor correspondeert met andere Mydlink apparaten in huis.

MyDlink Home Monitor HD specificaties

specificaties Mydlink

Prijzen en beschikbaarheid

De Mydlink Home Monitor HD is online en via onder andere Bol.com beschikbaar. Door zijn gebruiksgemak en goede kwaliteit is het zijn prijs zeker waard.

Related Posts