Philips-Hue-motion-sensor-EMEA-pack

Kekke toevoeging aan Philips Hue maakt de lichtschakelaar overbodig

Dit is de handigste gadget die we tot nu toe hebben gezien. Handen vol? Toch een licht aan! De Hue Motion Sensor maakt je leven een stuk makkelijker.

Met de introductie van de Hue Motion Sensor kan het gebruik van een lichtschakelaar tot het verleden behoren en het kan ook nog eens geheel draadloos.

Philips Hue Motion Sensor

Philips-Hue-motion-sensorDe Motion Sensor is de nieuwste telg in de Hue-familie. Met deze bewegingssensor is het vanaf nu mogelijk om lampen op basis van beweging te bedienen. De lampen zouden binnen een halve seconde na het detecteren van beweging aan moeten gaan. Naast het gemak dat je met volle handen niet moeilijk hoeft te doen om het licht aan te doen zorgt deze bewegingsschakelaar ook voor energiebesparing. Er is ook een daglichtsensor die ervoor zorgt dat de lampen alleen maar aangaan wanneer dit nodig is.

Het instellen van de motion sensor is eenvoudig is eenvoudig met behulp van de app. Ook is een integratie met het verlichtingssysteem gemakkelijk. De Motion Sensor werkt op batterijen, volledig draadloos, magnetisch en makkelijk richtbaar. Het is mogelijk om 12 sensoren aan te sluiten op de Hue Bridge waardoor verschillende kamers binnen de woning gemakkelijk gedekt worden.

Prijs en verkrijgbaarheid

Interesse gekregen in de Philips Hue Motion Sensor? Dan zal je nog even moeten wachten want hij is pas vanaf november 2016 te krijgen en zal een adviesprijs krijgen van €39,95.

Related Posts
honor-5x-featured
Lees meer

Nieuws: Honor 5X en 7 Premium nu verkrijgbaar

Op de CES van dit jaar heeft Honor een nieuwe smartphone geintroduceerd met de naam Honor 5X. De Honor 5X is nu beschikbaar in Europa. Het bedrijf kondigde ook een Honor 7 Premium aan.
D-link-smarthome
Lees meer

Review: Mydlink Home domotica set

D-link presenteerde afgelopen september vier connected producten die samen een compleet ‘smart home’ domoticasysteem vormen. Met deze set…