Motorola Moto 360 Smartwatch 1

Motorola Moto 360 Smartwatch

In een eerder blog belichten we de iHealth weegschaal en de Polar M400 stappenteller. Beiden bruikbaar voor een gezondere levensstijl. De Motorola Moto 360 daarentegen is vooral een smartwatch, die je op de hoogte houdt van nieuws en updates.

Eerste smartwatch van Motorola

Motorola Moto 360De Moto 360 is de eerste smartwatch van Motorola. In tegenstelling tot de Polar M400 is dit geen ‘dedicated’ hardloophorloge. Het is een smartwatch die ook te gebruiken is als stappenteller en personal assistent. Veel meer nog is het een horloge om op de hoogte te blijven van je social media, je laatste berichten en file leed.

De Moto 360 is uitgerust met Android Wear van Google, het besturingssystem dat speciaal ontwikkeld is voor wearables. Eén van de functies die dit biedt is de spraakbesturing. Met het commando “Ok, Google” kan je om een route vragen of een notitie opstellen.

En verder over de Moto 360

De Moto 360 is uitgerust met 4 GB intern geheugen en bluetooth 4.0. In de doos van de Moto 360 vind je een functioneel laadstation. De accu, die een hele dag meegaat, laad je ‘s nachts op in het laadstation. En ondertussen wordt stijlvol de tijd getoond.

En het mooiste, de Moto 360 smartwatch ziet er ook uit als een horloge!

Beschikbaarheid & Prijs

De Motorola Moto 360 is verkrijgbaar bij Media Markt voor € 187,95.

Related Posts