LG G Watch R: een smartwatch met rond OLED Display

Straks te zien op de IFA, nu alvast aangekondigd: een nieuwe Android Wear smartwatch van LG. Het bijzondere hieraan is het ronde scherm. Zo ziet het horloge er meer uit als een “normaal horloge” in plaats van een display om je pols.

Specificaties

Het ronde 1.3-inch P-OLED scherm schijnt in direct zonlicht goed af te lezen te zijn. Verder beschikt het horloge over een Snapdragon 400 processor (met een klok 😛-snelheid van 1.2GHz) en is er ruimte voor 4GB opslag.image004

Design

Voor het design van de liet LG zich inspireren door klassieke horloges. “De smartwatch lijkt heeft een traditioneel ontwerp met een strak, stalen frame en een verwisselbare kalfsleren band. Daarnaast kun je met één druk op de knop een andere wijzerplaat kiezen die bij je kleding of de gelegenheid past.”, aldus LG. Ik word erg enthousiast van deze gadget!

Op de IFA is hij live te bekijken, dus we komen hier volgende week nog even op terug.

Related Posts
Lees meer

Panasonic in de achtervolging op Sonos?!

"Panasonic kondigt de ALL-serie aan, een nieuw Europees assortiment luidsprekersystemen voor meerdere ruimten." Muziek naar meerdere ruimten via verschillende boxen en een zogenoemde netwerkaudioconnector, lijkt dat niet erg op de Sonos formule die we menigmaal hebben besproken hier op Intogadgets.nl? Ja dat denk ik wel! Maar toch zijn deze speakers het vernoemen waard.