KLM denkt aan de kleintjes met het Nachtjeslampje 1

KLM denkt aan de kleintjes met het Nachtjeslampje

Soms zijn er van die producten waarvan je denkt: dat is leuk! De KLM kwam onlangs met zoiets: het Nachtjeslampje. Je leest het goed, geen NACHTlampje maar een nachtjeslampje. Het nachtjeslampje kan je gebruiken voor de kinderen om te laten zien wanneer papa of mama weer van zakenreis (of vakantie) terugkomt. Het idee is eigenlijk heel simpel: iedere nacht verdwijnt een verlicht raampje en als alle raampjes uit zijn, dan is papa of mama weer terug.

Een lampje voor de kids van Paps en Mams op zakenreis

In totaal kan er 7 dagen worden terug geteld, wat misschien wel overeenkomt met een gemiddelde zakenreis. Of zelfs iets meer dan dat, als je vanuit gaat dat van zondag tot vrijdag / zaterdag wel een beetje het maximum is voor veel mensen (anders ben je wel heel lang van huis). Op dit moment hebben we het nachtjeslampje nog niet kunnen testen (alleen nog maar een persbericht gehad) en dus kan niets worden gezegd over hoe het werkt en hoe makkelijk of moeilijk het in te stellen is.

Het is een leuke manier om kinderen te helpen met het feit dat papa of mama er niet is. De doelgroep zijn toch wel de kleinere kinderen, laten we zeggen vanaf 3 jaar. Het nachtjeslampje is te koop via de webshop van KLM en kan desgewenst ook op aan boord van alle KLM-vluchten van en naar Amsterdam langer dan 1,5 uur worden geleverd. Het wordt dan speciaal voor je meegenomen en je krijgt het tijdens je vlucht. Bovendien is het goedkoper als je het aan boord laat afleveren.

Als je de volgende keer gaat vliegen dan kan je samen met je kind bespreken hoe lang je weg bent en wanneer je weer terug bent. Echt een leuke manier om het voor kinderen ook te laten leven.

Related Posts
Toshiba introduceert Chromebook 5
Lees meer

Toshiba introduceert Chromebook

Toshiba introduceert de nieuwe Toshiba Chromebook, de eerste Chromebook van 33,8 cm (13,3 inch), voor gebruikers die het…