5 onmisbare gadgets voor de zomervakantie 1

5 onmisbare gadgets voor de zomervakantie

Hij staat voor de deur: de zomervakantie! Het voelt nog niet zo als je naar buiten kijkt, maar de tijd van zon en strand komt er wel degelijk aan. Om je alvast wat broodnodige zomervibes te geven hierbij onze 5 must-haves voor deze zomer.

Drone

Yes, ook deze zomer kan je eigenlijk niet in zonder drone. Het vliegen is een feest voor iedereen die van gadgets houdt en de beelden die je maakt zijn gelikt. Menig vakantiefilmpje is dankzij toffe dronebeelden een stuk interessanter geworden.

Voor de beginners is de DJI / Ryze Tello een perfecte instapper. Ben je verder gevorderd? Dan is de DJI Mavic 2 een echte topper.

Portofoon

Een portofoon is minder bekend, maar heeft ons voor plezier gebracht. Wij gebruiken een Motorola portofoon en die bevalt prima. Reis je met meerdere auto’s in het buitenland? Of ga je van de gebaande paden af op een lange hike? Dan is een porto ideaal. Geen belkosten en direct in contact met je reisgenoten maakt dit een onderschatte gadget.

5 onmisbare gadgets voor de zomervakantie 3

Powerbank

We kunnen wel een man op de maan zetten, maar een fatsoenlijk accu in je gadgets is blijkbaar nog steeds teveel gevraagd. Daarom is een powerbank onontbeerlijk, zeker in de zomervakantie als je lange dagen buiten bent. Zeker als je een van de andere gadgets uit deze lijst meeneemt (en wie doet dat nou niet als gadgetliefhebber) is extra power altijd welkom.

Draadloze headphone

De nieuwe generatie True Wireless oordoppen is super. De Apple Airpods kent iedereen en werken erg fijn, maar wij pakken liever de RHA TrueConnect of de Sennheiser Momentum TW. Dan zit je qua geluidskwaliteit gelijk helemaal goed.

Ook een draadloze hoofdtelefoon met noise cancelling is voor het reizen per vliegtuig een van de beste investeringen die je kunt doen.

Nintendo Switch

We blijven grote, groooote fans van de Nintendo Switch. Overal gamen, zowel single- als multiplayer. Op je handdoek Hyrule verkennen met Zelda of ‘s avonds Mariokarten op de hotelkamer, het kan allemaal. Bindende tip: de nieuwe Civilization voor de Switch is een geniaal spel en zorgt voor heel wat uurtje speelplezier.

Ben je al klaar voor de zomervakantie? Wij wel, zin in!

Related Posts