HEMA H5

Echt HEMA: nu ook smartphone en tablet voor weinig

HEMA verkoopt vanaf vandaag haar eigen smartphones en tablets. Hiermee is HEMA het eerste Nederlandse bedrijf dat een eigen smartphone en tablet gaat verkopen.

H10 tablet
H10 tablet

Door smartphones en tablets aan te bieden van rond de 100 euro, maar wel van degelijke kwaliteit, maakt HEMA deze producten voor iedereen bereikbaar. Er zijn twee typen van de smartphones en tablets: een kleine en een grote variant. Beide toestellen zijn in twee neutrale kleuren verkrijgbaar. Op de toestellen wordt twee jaar garantie geboden en ze zijn simlockvrij. Daarnaast zijn de toestellen dual-sim waardoor je zowel zakelijk als privé kunt bellen. HEMA verkoopt hiernaast ook bijpassende accessoires. Mocht het onverhoopt gebeuren dat het toestel stuk gaat, dan heeft HEMA haar eigen reparatieservice. Wel zo makkelijk.

De smartphones en tablets zijn vanaf vandaag online te koop en vanaf 8 december zijn deze producten ook te koop in alle Nederlandse HEMA winkels.

Technische specificaties

HEMA’s smartphones en tablets draaien op Android 4.4 KITKAT

H3 H5
De H3 smartphone heeft een 4.5 inch qHD scherm en 4 GB geheugen dat uitgebreid kan worden met 64 GB. Het heeft een 5 megapixel camera en een 2 megapixel front camera.
De H3 kost 100 euro.
De H5 smartphone heeft een 5 inch HD scherm, 32 GB geheugen, een 8 megapixel camera en een 2 megapixel front camera. Door zijn strakke design is het een plaatje om te zien.
De H5 kost 159 euro.
H8 H10
De H8 tablet heeft een 8 inch HD scherm, 8 GB geheugen dat uitgebreid kan worden met 32 GB. Het heeft een 5 megapixel camera en een 2 megapixel front camera.
De H8 kost 125 euro.
De H10 tablet heeft een 10 inch HD scherm, 8 GB geheugen dat uitgebreid kan worden met 32 GB, een 5 megapixel camera en een 2 megapixel front camera.
De H10 kost 159 euro.

Beide tablets beschikken over een belfunctie.

Je kunt de eerste eigen foto’s die we hebben kunnen maken van de H3 en H8 al zien op onze Facebookpagina.

H5 wit
H5 smartphone
Related Posts