Denon DCD-50: designserie CD-speler 1

Denon DCD-50: designserie CD-speler

In navolging van de Denon PMA-50 steroversterker is de designserie van Denon uitgebreid met de volledig digitale Denon DCD-50 CD-speler.

In navolging van de Denon PMA-50 stereoversterker is de designserie van Denon uitgebreid met de volledig digitale DCD-50 CD-speler.

Denon DCD-50

De Denon DCD-50 bevat slot-in DCD-drive die geschikt is voor het afspelen van audio-cd’s maar ook voor cd’s met MP3-/WMA-bestanden. De digitale signalen worden zorgvuldig afgeschermd en naar een coaxiale digitale uitgang verzonden. Via deze digitale uitgang is het mogelijk de DCD-50 met de PMA-50 of een andere versterker met digitale ingang te verbinden. Bij het aansluiten op een versterker zonder digitale aansluiting wordt gebruik gemaakt van een 32-bits (192kHz) D/A-converter voor het weergeven van hoge kwaliteit geluid.

dcd_50_3

Het design is compact en elegant en het chassis kenmerkt zich door een luxe afwerking. De combinatie tussen heldere zilveren kleurtonen en glossy en matzwarte oppervlakken. Zijn formaat zorgt ervoor dat de DCD-50 past op je bureau thuis of werk maar ook in bijvoorbeeld een thuisstudio. Het cd-spelen kan makkelijk horizontaal en verticaal door een automatisch roterend OLED-display. De afstandsbediening is ergonomisch vormgegeven voor een maximaal gebruiksgemak.

dcd_50_5

Prijs en verkrijgbaarheid

De Denon DCD-50 is vanaf juni beschikbaar in zwart met zilverkleurige afwerking voor aan adviesprijs van 499 euro. De PMA-50 is inmiddels al verkrijgbaar bij erkende Denon-verkopers.

Related Posts
Soundmount pers
Lees meer

Wereldprimeur: Vogel’s SoundMount

Tijdens een goed bezochte persbijeenkomst introduceerde Vogel's 's werelds eerste draaibare tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. Thijs was erbij.