alcatel-shine-lite-cr1

Nieuws: Alcatel Shine Lite nu verkrijgbaar

Durf jij te schitteren? Dat kan nu met de Shine Lite van Alcatel. De Shine Lite werd al geintroduceerd op de IFA en is inmiddels verkrijgbaar in Nederland. De Shine moet het premium design combineren met goede functies waaronder een vingerafdrukscanner en een 13 megapixel camera.

Premium design

Alcatel geeft aan dat ze gekeken naar architectuurtrends waarin metaal en glas veel gecombineerd worden om tot het design te komen. Het gebruik van een metalen frame met 2.5D glas aan zowel de voor- als achterzijde.

Het design is verder er slank met een dikte van 7.45 mm, hoogte van 141.5 mm en een breedte van 71.2 mm. Ideaal voor in elke broekzak of tas.

Effe snel de specificaties

alcatel-shine-lite-goldNaast de boven genoemde maten heeft Alcatel voor de Shine Lite gekozen voor een 5 inch TFT scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Onder de motorkap is een 1,3 GHz Quad-core processor aanwezig, 2 Gb werkgeheugen en een opslag van 16 Gb waarvan de gebruiker 9,5 beschikbaar heeft. Verder is er een vingerafdrukscanner aanwezig, een 2460 mAh batterij en is als OS Android 6.0 Marshmallow meegeleverd.

Aan de achterzijde heeft de Shine Lite een 13 Megapixel camera met Auto focus (0.6s), Dual-tone flash, 720P (bij 30fps) opname mogelijkheid. Voor het maken van de selfies heeft Alcatel gekozen voor een 5 Megapixel camera gekozen dus beschikt over LED Front Flash en eveneens videos kan opnemen van 720P bij 30fps. Met de splitcatcher functie is het gemakkelijk om prachtige collage’s te maken.

Verkrijgbaarheid en prijs

Zoals eerder vermeld is die inmiddels verkrijgbaar in Nederland en wel in twee kleuren: wit en goud. De adviesprijs is €199. De eerste 4 weken van de verkoop kan je er ook nog een JBL Bluetooth headset bij krijgen als je hem aanschaft bij een van de partners zoals MediaMarkt en Bol.com. Voor het aanvragen en de voorwaarden van de actie zie

[koopgids product=”Alcatel-Shine-Lite”]

Related Posts