7 Essentiële Nintendo Switch accessoires 1

7 Essentiële Nintendo Switch accessoires

De Nintendo Switch is een populaire hybride spelconsole die de flexibiliteit biedt om zowel thuis als onderweg te spelen. Of je nu een fanatieke gamer bent of gewoon af en toe wilt spelen, er zijn een aantal essentiële accessoires die je kunt kopen om het meeste uit je Nintendo Switch te halen. Hieronder enkele van de belangrijkste accessoires die alle Nintendo Switch consoles tot een hoger plan trekken.

Nintendo Switch-hoes

Een hoes is een essentieel accessoire voor elke Nintendo Switch-eigenaar. Het beschermt je console tegen krassen en stoten, zodat deze er langer als nieuw uitziet. Daarnaast biedt het ook opbergmogelijkheden voor extra game cartridges en kabels. Er zijn verschillende soorten hoezen beschikbaar, van stevige hardschalen tot zachte etuis. Het is belangrijk om er een te kiezen die goed past bij je speelstijl en behoeften.

Extra Joy-Con controllers

De Nintendo Switch wordt standaard geleverd met twee Joy-Con-controllers. Als je graag samen speelt met vrienden of familie kan je extra controllers goed gebruiken. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en je kunt ook kiezen tussen een linker of rechter Joy-Con als je er maar één extra nodig hebt. Bovendien zijn er ook speciale Joy-Con-controllers beschikbaar voor spellen zoals Mario Party en Just Dance.

Joy-Con oplaadstation

Als je meerdere Joy-Con-controllers hebt, kan het handig zijn om een oplaadstation te hebben. Hiermee kun je tot vier Joy-Con-controllers tegelijkertijd opladen, zodat je altijd klaar bent om te spelen. Het oplaadstation is ook een handige manier om je controllers op te bergen als je ze niet gebruikt.

Pro Controller

Als je liever een traditionele controller gebruikt in plaats van de Joy-Con-controllers, dan is de Nintendo Pro Controller een goede optie. Deze controller heeft een ergonomisch ontwerp en is comfortabel om vast te houden tijdens lange speelsessies, waardoor het een van de beste controllers voor de Switch is. Het is ook een goede keuze als je veel spellen speelt die niet gebruikmaken van de bewegingsbesturing van de Joy-Con-controllers.

Micro SD-kaart

De Nintendo Switch heeft standaard 32 GB aan interne opslagruimte, maar als je regelmatig spellen digitaal koopt is dit geheugen snel vol. Een micro SD-kaart is een goede investering om meer opslagruimte toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende opslagcapaciteiten, afhankelijk van je budget en behoeften. Het is belangrijk om een kaart te kiezen met een hoge lees- en schrijfsnelheid zodat je games snel kunnen worden geladen.

Screen protector

Een screen protector is een ander essentieel accessoire om je Nintendo Switch te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Het scherm van de Switch is gevoelig voor krassen, vooral als je het vaak meeneemt onderweg. Een goede screen protector zal het scherm van je Switch beschermen tegen krassen en stoten, zonder dat je er last van hebt.

Extra Switch dock

Als je je Nintendo Switch op een tv wilt aansluiten en op het grote scherm wilt spelen, heb je een Nintendo Switch-dock nodig. Dit is de basis van de Switch en maakt het mogelijk om de console op een tv aan te sluiten. Het dock heeft een HDMI-uitgang en een USB-C-poort om de Switch op te laden terwijl deze is aangesloten op de tv. Het is handig om een tweede dock te hebben als je de Switch tussen meerdere tv’s wilt gebruiken. Dan ben je niet constant in de weer met kabels en kan je snel “switchen”.

Kortom, er zijn tal van essentiële accessoires beschikbaar voor de Nintendo Switch. Een hoes, extra controllers, een oplaadstation en een Pro Controller zijn handige accessoires om te hebben als je regelmatig speelt. Een micro SD-kaart, screen protector en Nintendo Switch-dock zijn handig als je de console vaak gebruikt thuis en onderweg. Een draagtas en powerbank zijn ook handig voor onderweg. Met deze accessoires kun je het meeste uit je Nintendo Switch halen en genieten van een geweldige speelervaring.

Related Posts
lenovo-ideapad-100-14-zwart
Lees meer

Lenovo onthult 3 nieuwe laptops

Lenovo heeft 3 nieuwe - op consumenten gerichte - laptops aangekondigt namelijk de Lenovo Z41. Z51 en de ideapad 100. Lenovo doet dit op de vooravond van Lenovo Tech World, haar eerste en exclusieve technologie-innovatie evenement.