Canon toont nieuwe camera's en printers #CES2016 1

Canon toont nieuwe camera’s en printers #CES2016

Fotocameragigant Canon heeft voor plaatjesschieters en fotografen een paar fraaie producten op de rol staan: 2 nieuwe Powershot-camera’s, 3 IXUS-camera’s en een nieuwe SELPHY-printer.

De snelle camera voor onderweg: IXUS

De nieuwste telgen van Canon heten de IXUS 285 HS, IXUS 180 en IXUS 175. Deze cameraatjes zijn dun en ideaal wanneer je onderweg bent. De camera’s combineren beeldkwaliteit met creatieve foto- en videofuncties en hebben de mogelijkheid om je kiekjes direct met anderen te delen.

Deze drie modellen hebben een groothoeklens en beschikken over resp. 12x, 10x en 8x optische zoom. Met een functie die ‘Creative Shot’ heet, is de IXUS 285 HS de bijzonderste van de drie – met een activering van de sluiter past de camera automatisch vijf unieke filters toe.

IXUS 180 RED WITBIXUS 285 HS PURPLE FSLIXUS 285 HS SILVER BCK

Canon SELPHY CP1200 fotoprinter

De nieuwe SELPHY CP1200 is een compacte fotoprinter en is geschikt voor de nieuwe cameramodellen, maar ook voor smartphones. De SELPHY CP1200 biedt via wifi en AirPrint een printmogelijkheid vanaf smartphone, tablets en compatibele camera’s. De Dye-sub-technologie biedt keuze uit vier afwerkingen van je print, zodat je geen ander papier hoeft te plaatsen.

SELPHY CP1200 Connected Camera WHT FSL

Compactcamera’s PowerShot SX540 HS en PowerShot SX420 IS

Canon voegt twee nieuwe superzoom-compact-bridgecamera’s toe aan haar PowerShot-assortiment – de PowerShot SX540 HS en PowerShot SX420 IS. De PowerShot SX540 HS kan goed overweg met weinig licht en biedt creatieve mogelijkheden door de 50x optische zoom en de ultragroothoeklens. Om te zorgen dat je ook bij een hoog zoompercentage je onderwerp kunt volgen, schakelt de Zoom Framing Assist Lock een stabilisatiemodus in. Je kunt je onderwerp kiezen en de camera zorgt op een intelligente manier dat het gecentreerd en scherp in beeld blijft.

De PowerShot SX420 IS heeft een 42x zoomlens en een 20 Megapixel CCD-sensor. Met een serie creatieve filters, waaronder Miniature Effect en Fish-eye Effect, kun je leuke perspectieven vastleggen. Het 7,5 cm (3,0”) grote lcd-scherm maak het gemakkelijk om je video’s en foto’s te bekijken.

Net als met de IXUS-modellen hebben beide camera’s de mogelijkheid om de plaatjes direct te delen.

Canon PowerShot SX540 HS_Lifestyle_1_CroppedCanon PowerShot SX420 IS Flash Up RED FSL

Related Posts