Bamboo_Spark_SnapFit_iPadAir2_pur

Bamboo Spark, digitaal notitieboek #IFA2015

Omdat noteren op een tablet toch niet altijd lekker werkt komt Bamboo nu met de Bamboo Spark. Je noteert ouderwets op papier, maar je notities zijn daarna wel digitaal beschikbaar.

Bamboo_Spark_SnapFit_iPadAir2_pur

Wacom is al jaren heer en meester op het gebied van pentablets. De kennis die ze daar hebben opgedaan gebruiken ze nu ook voor dit notitieboek. Door een speciale pen gecombineerd met een elektromagnetische resonantielaag worden de notities perfect opgeslagen. Het zou in theorie met elke A5-pagina moeten werken. Met een simpele druk op een knop wordt een pagina opgeslagen en met een andere knop kunnen de opgeslagen pagina’s gesynchroniseerd worden met de Wacom cloud.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Bamboo Spark is straks verkrijgbaar in 3 verschillende varianten, die allemaal even groot zijn, maar wel bedoeld zijn voor verschillende devices. Er is een speciale click-in hoes voor de iPad Air 2, één met een vak voor een tablet tot 9,7 inch en als laatste één met een vak voor een smartphone. Al deze notitieblokken zijn naar verwachting vanaf oktober te koop voor de adviesprijs van € 159,90.

Related Posts
Zin en onzin op CES Unveiled 5
Lees meer

Zin en onzin op CES Unveiled

Tijdens CES Unveiled kun je al diverse productdemonstraties zien voordat de beurs begint. Nu is CES weliswaar klaar, maar Rob verzamelde nog wat video's van fabrikanten die ook best wat leuke dingen hadden, al voordat het allemaal begon. Kijk even mee!