ASUS ZenWatch 2: nieuw design in 4 versies 1

ASUS ZenWatch 2: nieuw design in 4 versies

ASUS heeft vandaag op de Computex de ZenWatch 2 aangekondigt. Een nieuw design met meer mogelijkheden tot personalisatie.

ASUS heeft op de Computex de ZenWatch 2 aangekondigd. Een nieuw design met meer mogelijkheden tot personalisatie.

ZenWatch 2

ASUS-ZenWatch-2-WI501Q-Gunmetal-Leatherstrap

Met de ZenWatch 2 heeft ASUS de opvolger van de ZenWatch bekend gemaakt en neemt een nieuwe stap voorwaarts. De ZenWatch 2 bouwt voort op het design van de ZenWatch op het gebied van materialen. De ZenWatch 2 draait op de nieuwste versie van Android Wear en komt in twee verschillende maten, drie kleuren stainless-steel behuizingen gecombineerd met 18 verschillende materialen en kleurcombinaties voor de horlogebandjes. Ook de watchfaces zijn direct te personaliseren in combinatie met de ASUS-app. De ZenWatch 2 zal water- en stofbestendig zijn (IP67) en kan worden opgeladen met behulp van een nieuw ontwikkelde magnetische lader.

ASUS-ZenWatch-2 -WI501Q-Silver-Rubberstrap

Door een combinatie van sensoren en een nieuwe wellness-smartphone-app, kan de gebruiker geholpen worden zijn leven in balans te brengen en persoonlijke fitnessdoelen te halen. De ZenWatch 2 kan worden gebruikt als een volwaardige activiteitentracker met uitgebreide functionaliteit voor gebruik tijdens hardlopen of fietsen.

Prijs en beschikbaarheid

Onder de motorkap is nieuwe en betere hardware aanwezig, alleen heeft ASUS hier nog geen verdere informatie over vrijgegeven. Ook over de release datum en de prijs is nog niets bekend. ASUS heeft aangegeven in het 3e kwartaal meer informatie vrij te geven.

Related Posts