Honor 6+: beschikbaarheid en prijzen bekend

Eerder schreven we al over de aankondiging van de Honor 6+. Honor heeft nu ook de prijs en de beschikbaarheid voor deze smartphone bekend gemaakt.

Honor 6+

Honor 6+ (2)De Honor 6+ werd eerder al aangekondigd op de Mobile World Congres en beschikt onder andere over de volgende specificaties:

  • De unieke dubbele 8MP-camera op de achterkant zorgt voor een wijde F0.95-F16 lens die de meest krachtige foto’s kan nemen – gecombineerd met een 8MP-camera op de voorkant die de beste selfies maakt
  • Voorzien van super 8+1 cores Kirin925 chipset en 3 GB high speed geheugen + 32 GB ROM
  • 3600 mAh accu met gepatenteerde energiebesparingstechnologie. Dit is de krachtigste accu in een 5.5” device die momenteel op de markt beschikbaar is en houdt het twee dagen van normaal gebruik vol zonder tussentijds op te laden.
  • Dual SIM Dual Active met verwisselbaar dual datagebruik, inclusief opties voor MicroSIM en NanoSIM, compatibel met MicroSD
  • Subliem 5’5” LCD negatief scherm, biedt 1500:1 super hoog contrast en 85% kleursaturatie
  • Beschermd met fiberglass, het belangrijkste materiaal dat wordt gebruikt in militaire helmen. Het apparaat heeft een zeer hoge screen-to-body ratio, wat het apparaat makkelijker en comfortabeler maakt om met één hand te bedienen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Honor 6+ is vanaf mei te koop voor een bedrag van €399,99. Je kunt hem echter nu al reserveren via Coolblue.

[koopgids product=”Honor 6+”]

Related Posts
Lees meer

HTC en Under Armour komen met UA HealthBox #CES2016

HTC en Under Armour hebben de handen ineen geslagen om de consument het eerste verbonden fitnesssysteem aan te bieden met de naam UA HealthBox. De UA HealthBox meet, bewaakt en beheert de belangrijkste onderdelen van je gezondheid en fitheid.