ASUS toont ZenFone 2 op #CES2015

ASUS heeft de ZenFone 2 (ZE551ML) officieel aangekondigd. Een nieuw vlaggenschip van het merk. Het toestel heeft een 5,5inch full hd IPS-scherm, 13MP camera aan de achterkant en 5MP camera aan de voorkant. Verder bevat het toestel een 2.3GHz 64-bit Intel Atom processor met 4GB RAM en LTE 4G verbinding.

De ZenFone 2 komt tevens met verbeterde ASUS ZenUI, de volledig aanpasbare interface van ASUS.

S1920x1080_ASUS ZenFone 2 color line up 2

Design

Het toestel is slechts 3,9mm dun aan de randen en ziet er verder heel esthetisch uit met de bolle look en geborsteld metalen laag. De kromming van de achterkant zorgt voor een beetje extra grip en de volumeknop op de achterkant moet ervoor zorgen dat je nog meer controle hebt over je toestel met slechts 1 hand.

Het IPS-panel met een pixeldichtheid van 403ppi heeft een kijkhoek van 178 graden. De rand om het scherm is een ultrakleine 3.3mm breed, waarmee het 1 van de toestellen is met een behoorlijk goede scherm/body ratio. Het scherm is bedekt door Corning Gorilla Glass, dat krasjes en vingerafdrukken moet verminderen.

De ZenFone 2 is beschikbaar in 5 kleuren: Osmium Black, Sheer Gold, Glacier Gray, Glamor Red en Ceramic White. Speciale Transfusion en Illusion covers komen ook beschikbaar, om gebruikers nog meer opties voor personaliseren te geven.

S1920x1080_Brand New ZenUI

Prijs en beschikbaarheid

ASUS ZenFone 2 is verkrijgbaar vanaf 199 dollar (2GB/16GB ROM) exclusief BTW, voor Nederland zal het iets vergelijkbaar zijn in euro’s. Vanaf wanneer is nog niet bekend, maar zodra we dat weten zetten we het erbij!

Related Posts