Xperia Z3+ geïntroduceerd door Sony, pre-order nu bij T-Mobile 1

Xperia Z3+ geïntroduceerd door Sony, pre-order nu bij T-Mobile

De Xperia Z3+ is een premium aanvulling op de Xperia Z3 smartphone serie van Sony. Een slanke, strakke en stijvolle premium smartphone met hoge prestaties.

De Xperia Z3+ is een premium aanvulling op de Xperia Z3 smartphoneserie van Sony. Een slanke, strakke en stijvolle premium smartphone met hoge prestaties.

Xperia Z3+: design

Xperia-Z3-Plus-GroupHet design van de Xperia Z3+ is slanker (6.9 mm) geworden en lichter (144 gram) zonder het herkenbare omnibalance design kwijt te raken. Het toestel is waterdicht en stofbestendig, maar maakt voor het eerst gebruik van een open USB-poort voor makkelijk en direct opladen. De magnetische laadpin is verdwenen om het design naadlozer te maken en de glanzende afwerking op de metalen frames maakt de telefoon uit elke hoek tot een schoonheid.

Xperia Z3+: krachte prestaties en goede accuduur

Onder de motorkap is de Snapdragon 810 van Qualcomm aanwezig, gecombineerd met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen, wat uit te breiden is met een microSD tot maximaal 128 GB. Voor de weergave is een 5.2-inch full-hd smart adaptive scherm aanwezig. Het scherm levert extra helderheid en contrast zonder het uithoudingsvermogen te verliezen. Om dit alles van stroom te voorzien is een 2930 mAh batterij aanwezig. Het uithoudingsvermogen van de accu van twee dagen en het gebruik van innovatieve stroombesparingstechnologie zorgen voor langdurige accuprestaties. Is je toestel leeg? Geen nood, het toestel is compatibel met Qualcomm Quick Charge 2.0 waardoor met de UCH10-lader de telefoon in slechts 45 minuten volledig is op te laden.

Xperia Z3+: overal prachtige foto’s

Xperia-Z3-Plus-Copper-CameraHet toestel is uitgerust met Cyber-shot en Handycam technologieën van Sony wat superieure cameraprestaties tot gevolg moet hebben. Zowel de front-camera als de main-camera zijn verbeterd. De main-camera is voorzien van een 20.7-megapixel en maakt gebruik van een Exmor RS beeldsensor bedoeld voor mobiele apparaten, een BIONZ verwerkingsengine en een 25 mm groothoeklens. De Superior Auto+ zorgt voor een optimalisatie van de instellingen om de beeldkwaliteit zo hoog mogelijk te maken. De camera legt moeiteloos video-opnames vast in 4K-kwaliteit.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Xperia Z3+ wordt in juni 2015 exclusief met T-Mobile gelanceerd en is vanaf vandaag te bestellen via pre-order op T-mobile.nl met een gratis High-Res Sony MDR-1A headset ter waarde van € 219,-. Je kan kiezen uit de kleuren aqua metalic, koper, wit en zwart.

De adviesverkoopprijs van de Xperia Z3+ is € 699,-. Voor een volledig overzicht van de specificaties kan je een kijkje nemen op de Xperia Z3+ pagina van Sony.

Related Posts
CES-update: Pebble 11
Lees meer

CES-update: Pebble

Pebble toonde ons vandaag op de CES een nieuwe smartwatch, de Pebble Steel. Gelijk aan de gewone Pebble,…