WIN: Logitech BLOK Protective Keyboard case iPad Air 2 t.w.v. € 129,99

Met de BLOK-toetsenbordcase is je iPad Air 2 altijd goed beschermd en je kunt lekker handig typen. Sint verloot er eentje! Kijk snel hoe je mee kunt doen.

De Sint houdt wel van handige gadgets en dacht daarom dat jij ook wel een handige case voor een iPad Air 2 kon gebruiken. Als je een iPad Air 2 hebt natuurlijk. Dus daarom verloot de Sint via ons een hele mooie BLOK Protective Keyboard case van Logitech. 

gallery-2

De BLOK-toetsenbordcase heeft het allemaal: frame, afneembaar toetsenbord, verstelbare houder en hoes. Een draadloze Bluetooth-verbinding maakt de BLOK-toetsenbordcase draadloos en gemakkelijk afneembaar. Gebruik de case zoals je een laptop gebruikt of koppel hem los voor een zelfstandig toetsenbord. Neem vervolgens het toetsenbord met je mee of laat het thuis. In deze case is je iPad altijd goed beschermd. Door het ontwerp met de rechte hoeken, absorbeert de case de impact van een val dusdanig goed dat je iPad geen schade oploopt. En door het materiaal van de cover kan er ook nog eens iets overheen gaan, water of koffie veeg je er zo af. Kortom, wie wil deze Keyboard case nou niet winnen?

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts