WIN: Logitech AnyAngle case voor iPad mini 2+3 t.w.v. € 69,99 1

WIN: Logitech AnyAngle case voor iPad mini 2+3 t.w.v. € 69,99

Heb jij een iPad mini en heeft deze nog wat bescherming nodig? De Sint heeft aan je gedacht! We mogen een Logitech AnyAngle case voor iPad mini verloten. Check hoe je mee kunt doen!

Op deze maandag vond Sinterklaas het weer voor een volgende winactie. Sint heeft gelezen dat heel veel Nederlanders een tablet hebben en dat daarvan heel veel een iPad hebben. Dus vond de Sint het leuk om nog een iPad-hoes weg te geven, de AnyAngle van Logitech. Kijk snel hoe je kans maakt!

gallery-1-green

De Logitech AnyAngle case voor iPad mini (+2 en 3) zet je eenvoudig neer om in verschillende kijkhoeken goed beeld te hebben. Of je legt hem gewoon plat neer. Het stevige scharnier zorgt ervoor dat de iPad altijd goed blijft staan. Sterke magneten zorgen ervoor dat je iPad goed blijft staan. De case zorgt er verder natuurlijk ook voor dat je iPad beschermd is tegen krassen, morsen en stoten. En in deze hippe groene kleur druk jij je helemaal in eigen stijl uit met jouw iPad.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts