Ik wil sneller mijn smartphone opladen! 1

Ik wil sneller mijn smartphone opladen!

Alles gaat tegenwoordig sneller, en dat willen we ook. We willen sneller op ons werk zijn, we willen sneller internet maar nog veel belangrijker: we willen sneller onze smartphones en tablets opladen.  Op Indiegogo staat sinds een week de PompAdapter die tot 200% sneller je tablet of smartphone kan opladen.

Kijk, met een bijna constant leeg arsenaal aan tablets en smartphones is dat natuurlijk wel interessant. Maar hoe zou dat dan werken? Volgens de makers zijn generieke opladers (dus niet die bij jouw mobiel of tablet is geleverd) in staat om maximaal 500mA (milliampere) te leveren. Als jouw apparaat sneller kan opladen dan zorgt PompAdapter dat ondanks je generieke oplader toch de snelheid wordt verhoogt tot de maximale snelheid van het apparaat. Volgens de leverancier dus tot 200%. Daarnaast zit er een bescherming in dat als het volledog is opgeladen, het laden ook nog stopt.unnamed (2)

Klinkt dus als een win / win situatie. En sneller opladen en bescherming tegen overladen. Omdat dit een Indiegogo project is, is er nog geen test of review exemplaar waarmee we dit kunnen uittesten en in de praktijk zien of er een echte tijdswinst is. Maar als in Augustus de eerste exemplaren komen dan laten we het jullie weten.

Wil je toch al zelf een PompAdapter, ga dan naar de Indiegogo pagina waar je nog een maand kunt inschrijven. Voor $19 (inclusief wereldwijde verzending) kan ‘ie van jou zijn!

 

Related Posts
Huawei P8lite nu verkrijgbaar 4
Lees meer

Huawei P8lite nu verkrijgbaar

De Huawei P8lite heeft de zelfde kenmerken als grote broer de P8: stijl, functionaliteit en betaalbaarheid. Vervaardigd uit luxe materialen en uitgerust met een 13-megapixelcamera.