TP-Link introduceert router met touchscreen #IFA2015 1

TP-Link introduceert router met touchscreen #IFA2015

Met de TP-LINK Touch P5 wordt het mogelijk om je router direct middels een touchscreen te bedienen. Geen laptop of pc meer nodig om hem in te stellen dus! En hij is volgende week beschikbaar in Nederland. Check het uit!

TP-LINK start vanaf vandaag met de verkoop van de best wel coole router Touch P5. De eerste draadloze AC1900-router met multifunctioneel touchscreen display is vanaf volgende week beschikbaar in Nederland.

Een firmware-update maakt binnenkort nieuwe features mogelijk als over the air-updates (OTA) en ondersteuning in meerdere talen, waaronder Nederlands. Dankzij het intuïtieve 4,3-inch-touchscreen is uitgebreide interactie met de gebruiker mogelijk. De Touch P5 kan als router, range extender én access point worden gebruikt.

tp-link-touch-p5

Toegankelijke router met ultrasnelle verbinding op alle devices

De Touch P5 maakt het ook voor de meest onervaren gebruikers eenvoudig het volledige potentieel van hun breedbandnetwerken te benutten. Er zit een krachtige 1GHz-dualcore-processor in en de P5 biedt uitgebreide dekking. De Touch P5 heeft, net als de Archer C9, een grote bandbreedte en biedt met 600 Mbps over de 2.4GHz-band en 1300 Mbps over de 5GHz-band gecombineerde snelheden van 1900 Mbps.

Smart home-oplossing

De Touch P5 is een geschikte oplossing voor smart homes. Alle apparaten in een modern huishouden kunnen zo tegelijkertijd gebruik maken van een ultrasnelle wifi-verbinding. Dit maakt streamen van video’s en films in Ultra HD(4K) en spelen van games in de hoogste kwaliteit mogelijk op alle devices.

Centrale plek in huis

Met zijn elegante zwarte frame, stijlvolle led-verlichting en moderne display is de Touch P5 bovendien geschikt voor een centrale plek in huis. De Touch P5 is ook op te hangen aan de wand om vanaf daar het wifi te beheren. Op het touchscreen kan in een paar minuten het wifi-netwerk worden ingesteld. Door het touchscreen is geen computer, tablet of smartphone meer nodig, zoals dat bij traditionele routers wel het geval is. De Touch P5 biedt een gebruiksvriendelijke interface inclusief touchscreen toetsenbord en home-knop voor een snelle navigatie.

tp-link-touch-p5-muur

Als er bezoek is, kan middels het touchscreen gemakkelijk een gastnetwerk worden opgezet en zijn wachtwoorden hiervoor dagelijks, wekelijk of maandelijks aan te passen. Daarnaast biedt het touchscreen vele opties om wifi-instellingen aan te passen voor bijvoorbeeld ouderlijk toezicht, apparatenbeheer om bijvoorbeeld niet-toegewezen gasten te blokkeren van het wifi-signaal, installatie van de printer, etc.

 

Wijdverspreide wifi-dekking

De drie externe antennes zorgen voor wijdverspreide wifi-dekking en -sterkte, waardoor voorheen wifi-loze plekken ook eindelijk een internetsignaal ontvangen. De Touch P5 wordt geleverd met ingebouwde beamforming technologie, die wifi-signalen versterkt en richting geven naar de beamforming ondersteunde apparaten.  Bewoners kunnen vrijuit bewegen en rondlopen met hun apparaten, zonder dat de wifi-connectie vertraagd wordt of zelfs verloren gaat. Daarnaast heeft de Touch P5 vier gigabit-ethernet poorten voor een betrouwbare connectie met apparaten als computers, smart TV’s en spelcomputers. Via de USB 3.0-poort is tien keer snellere datatransfer mogelijk dan met de USB 2.0-standaard.

Beschikbaarheid

De TP-LINK Touch P5 router is vanaf 7 september a.s. beschikbaar in Nederland, bij in eerste instantie Bol.com en Coolblue. Adviesprijs is 159,- euro.

Vind de Touch P5 en andere TP-LINK-routers bij Bol.com:

[bol_product_links block_id=”bol_55ed478175961_selected-products” products=”9200000046136164,9200000009737766,9200000011663434″ name=”touchp5-tp-link” sub_id=”annelies” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”740″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts
Nu 100 euro cashback op een Samsung GALAXY S6 (Edge) 7
Lees meer

Nu 100 euro cashback op een Samsung GALAXY S6 (Edge)

Krijg tot en met 31 juli 2015 100 euro retour op een Samsung GALAXY S6 (Edge). Bewaar de bon van je aankoop goed en meld je aan voor deze actie. Vergelijk direct alle abonnementen voor deze toestellen op onze site.