SP-Power-S82-01

Silicon Power S102 en S82 Powerbanks: nooit meer zonder stroom

Silicon Power heeft twee hoge capaciteit powerbanks geïntroduceerd: de Power S102 van 12000mAh en Power S82 van 8000 mAh. Stroom voor onderweg!

Powerbanks worden steeds meer gemeengoed en voor mensen die het augmented reality spel Ingress spelen – zoals ikzelf – is een powerbank geen overbodige luxe. Silicon Power (SP) heeft voor deze situatie twee nieuwe – hoge capaciteit – powerbanks geïntroduceerd.

Power S102 en S82

SP-Power-s102-power-s82-2

De Power S102 en S82 hebben een design met een rubberen achterzijde om het wegglijden of krassen van de powerbank te voorkomen en zorgt eveneens voor een goede warmte-isolatie. Met de Power S102 is het mogelijk een iPhone gemiddeld 4,4 keer op te laden en de powerbank is geschikt 500 oplaadcycli, waardoor ook zware gebruikers niet bang hoeven te zijn dat hun telefoon leegloopt.

Beide modellen zijn voorzien van een 2.1-ampère-uitgang en twee usb-poorten voor het snel opladen van twee apparaten tegelijk. Wanneer je de powerbank niet gebruikt, schakelt deze zich na 10 seconden automatisch uit. Ook als het apparaat volledig is opgeladen, zal de powerbank door de “10-seconden Power Saving Mode” zichzelf uitschakelen. De Power S102 en S82 beschikken beide over het “Plug en Charge” principe, waardoor bij het aansluiten van een apparaat meteen met opladen begonnen wordt. Het is dus niet meer nodig eerst een schakelaar om te zetten.

De nog beschikbare hoeveelheid energie in de powerbank wordt zichtbaar gemaakt met behulp van 4 LED-indicatoren; zo kan je dus gemakkelijk zien hoe vaak de telefoon nog op te laden is.

Enkele kenmerken van de SP Powerbanks:

  • Licht gebogen oppervlak, soepel aanrakingsvlak en ligt gemakkelijk in de hand
  • Texture rubberen achterkant voor antislip- en krasbestendige functionaliteit
  • Hoge capaciteit Li-Polymeer batterijen van 12000 mAh en 8000 mAh
  • Compatibel met verschillende mobiele apparaten, inclusief smartphones en tablets
  • 2.1A-uitgang voor sneller opladen
  • 4-niveau LED-indicator om oplaadstatus te laten zien
  • Plug and charge, met 10 seconden energiebesparende modus
  • Beschermingen: Over Current Protection (OCP), Under Voltage Protection (UVP), Over Voltage Protection (OVP) en Short Circuit Protection (SCP)
  • FCC/CE/BSMI goedgekeurd en RoHS-compatibel
  • Productaansprakelijkheidsverzekering tot USD 10 miljoen

SP-Power-s102-power-s82

Prijs en beschikbaraheid

SP meldt dat de powerbanks een garantie hebben van 13 maanden, maar over de prijs en verkrijgbaarheid werd geen duidelijkheid gegeven.

Related Posts