Teufel's kleinste, de BAMSTER XS op #CES2016 1

Teufel’s kleinste, de BAMSTER XS op #CES2016

Klein maar fijn, dacht Teufel, met de Bamster XS (tevens een lekkere naam weer). Te zien op de CES.

Compact maar met een prima geluid, dat is de belofte van de Teufel BAMSTER XS.

Px187Mjk3NzcyOC0zLTQ0MzMxMDEwNw==

 

De BAMSTER XS weegt slechts 200 gram, maar pakt flink uit binnen dat gewicht. Zo is de Teufel BAMSTER XS voorzien van een accu die een speelduur van 14 uur mogelijk maakt. Omdat Teufel zich stoorde aan de blikkerigheid van de gangbare telefoonspeakers hebben ze daar extra aandacht aan besteed. Door gebruik te maken van onderdelen met fancy namen als long-throw drivers en een Class D versterker heeft de BAMSTER XS “hoog, zuiver geluidsniveau en is de bas verbazingwekkend krachtig”. De XS connect via Bluetooth en is tevens voorzien van een microfoon, zodat hij ook voor conferencecalls gebruikt kan worden. De casing is shockproof tot 1 meter.

Bij de BAMSTER XS wordt geleverd met een etui, karabijnhaak, USB-, AUX-kabel en een antislipmatje voor 79,99. Te koop op http://www.teufelaudio.nl/ of in de Teufel Brandstore in Amsterdam.

Related Posts
Xperia Z4 smartphone aangekondigd door Sony 10
Lees meer

Xperia Z4 smartphone aangekondigd door Sony

Vandaag is de Xperia Z4 door Sony in thuisland Japan aangekondigt. Het toestel heeft wat aanpassingen ten opzichte van de Z3. Zo is de Xperia Z4 lichter en dunner maar maakt ook gebruik van een nieuwe sensor voor de front camera.