Samsung komt met nieuwe audioaccessoires - Level 1

Samsung komt met nieuwe audioaccessoires – Level

Samsung brengt Samsung Level uit; een serie audioaccessoires voor je smartphone, laptop of tablet. Toch wel stijlvolle en redelijk comfortabel uitziende hoofdtelefoons en een speaker. Ze krijgen de welluidende namen Level Over, Level On, Level In en Level Box. Met allemaal kun je telefoontjes plegen en uiteraard muziek luisteren.

Door deze indeling kun je zelf kiezen wat je het prettigst vindt, en eerlijk gezegd hou ik daar wel van. Ik ben namelijk al happy met de in-ears, terwijl ik genoeg mensen ken die liever een on-ear of over-ear hebben.

samsung-level-family

Kortom, de Level-serie van Samsung biedt voor elk wat wilt, aldus:

Level Over

Samsungs over-ear hoofdtelefoon, oorbedekkend en uitgerust met HD organic sound. Door technische innovaties, zoals een 50mm Dynamic Drive, geniet je van kristalhelder geluid. En dankzij de actieve ruisonderdrukking luister je overal naar de beste muziek, ongeacht omgevingsgeluid. De headphone zit bovendien zeer comfortabel en biedt handige en intuïtieve touchbediening en draadloze Bluetoothverbinding.

De Level Over experience optimaliseren? Download de Samsung Level app in de Google Play Store of via Samsung Apps en customize je luisterervaring helemaal naar eigen smaak dankzij SoundAlive. Afhankelijk van wat en waar je luistert, wordt zo de perfecte geluidsbalans automatisch gecreëerd. Ook kun je 3D audio, bas en helderheid aanpassen aan elk mediumtype, of dat nu muziek, streaming services, games of films is. Verder biedt SoundAlive 25 standaardinstellingen, zoals pop, rock en jazz. De Samsung Level app heeft een smart volume monitor die je beschermt tegen gehoorschade. Toppie 🙂

Level On

Een on-ear koptelefoon met draagcomfort en volgens Samsung zelf superieur geluidsysteem. Geluid klinkt helder en natuurlijk. Vervelende wind wordt vanzelfsprekend gedempt (stel je voor…).

Level In

samsung-level-in

Een in-ear koptelefoon met een drieweg speaker, goed voor een vol en rijk geluid. Muziek luisteren wordt zo een meeslepende ervaring. In de heldere sound zijn de geluidslagen laag, midden en hoog natuurlijk met elkaar vervlochten.

Level Box

Level Box

Een premium Bluetoothspeaker, verpakt in een compacte, metalen behuizing. De Level Box is uitgerust met ruis- en echo-onderdrukking. De ingebouwde microfoon geeft een helder en uitgebalanceerd geluid, ideaal voor telefoongesprekken en conference calls.

Verbinding maken gaat eenvoudig. ‘Tap’ je smartphone op de Level Box, et voilà. Devices zonder NFC verbind je al even makkelijk via Bluetooth. Met de knoppen op de speaker regel je ook de muziek en kun je oproepen accepteren en afwijzen. De oplaadbare batterij van de Level Box gaat vijftien uur mee.

De Samsung Level Box is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 179,99 in de kleuren donkergrijs en wit. De overige Samsung Level-devices zijn vanaf half mei verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een verkoopadviesprijs vanaf € 149,99.

Related Posts
FREITAG-x-SENNHEISER-Quintett-Photo
Lees meer

Nieuwtje: Sennheiser x Freitag limited editions

Sennheiser en Freitag hebben een nieuwe limited edition serie hoofdtelefoons gepresenteerd. Freitag is bekend geworden met zijn unieke messenger bags gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en heeft nu de Sennheiser URBANITE onder handen genomen. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 'F703 SENNHEISER × FREITAG' modellen met elk een compleet unieke stijl.