GarminFenix3

Garmin introduceert 3 nieuwe stijlen van fenix 3 #CES2016

Garmin breidt zijn aanbod fenix 3 horloges uit met drie nieuwe stijlen. Door onder andere een leren en titanium klok toe te voegen aan het aanbod is de Garmin fenix 3 nu ook uitermate geschikt om overdag in bijvoorbeeld een zakelijke setting te dragen. Benieuwd naar het design en de nieuwe functionaliteit? Lees dan verder.

Garmin breidt zijn aanbod fenix 3 horloges uit met drie nieuwe stijlen. Door onder andere een leren en titanium klok toe te voegen aan het aanbod is de fenix 3 nu ook uitermate geschikt om overdag in bijvoorbeeld een zakelijke setting te dragen. Of zoals Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland het zelf zegt: “Met de toevoeging van een leren polsband en een titaniumversie kun je dit stoere GPS-sporthorloge nu altijd en overal dragen. Of het nu outdoor is, in de vergaderruimte of op de golfbaan.”

Garmin Fenix 3 - HR Titanium

Nieuw design en nieuwe functionaliteit

Naast toevoeging van de nieuwe activiteitenprofielen: golf, stand up paddle boarding (SUP) en roeien brengen deze nieuwe stijlen van de fenix 3 nog meer. De ‘klassieke’ hardloopdynamica zoals cadans, verticale oscillatie (beweging) en grondcontacttijd zijn uitgebreid met een aantal extra gegevens:

  • Staplengte: Meet de lengte van de stap van een hardloper in real-time.
  • Grondcontacttijd Balans: Meet de symmetrie van beide voeten met betrekking tot de tijd dat uw voet tijdens het hardlopen contact maakt met de grond (in milliseconden). Sommige hardlopers vinden hier de oorzaak van blessures.
  • Verticale Ratio: De verhouding tussen de verticale oscillatie (beweging) en staplengte. Deze dient als een indicatie voor de efficiëntie van een hardloper.
  • Lactaatdrempel: Berekent op basis van tempo- en hartslaganalyse het inspanningsniveau waarbij de vermoeidheid van de hardloper snel toeneemt.
  • Stress Score: Meet de hartslagvariatie bij stilstand om uw stressniveau te bepalen.
  • Prestatieconditie: Biedt inzicht in het realtime conditieniveau ten opzichte van het gemiddelde niveau van de hardloper.

Software update ‘oude’ Fenix 3

Heb je al een Garmin fenix 3? Niet getreurd de gratis software update is nu beschikbaar. Hiermee krijg jij ook toegang tot de geavanceerde hardloopdynamica en de nieuwe activiteitenprofielen voor Stand Up Paddling (SUP), golf en roeien. Met de recent vernieuwde Garmin Connect Mobile app heb je ook toegang tot meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd voor een nauwkeurige weergave van afstanden, bunkers en waterpartijen. Daarnaast kan de fenix 3 nu als digitale scorekaart worden gebruikt. De nieuwe fenix 3-modellen zijn vanuit de fabriek al uitgerust met de nieuwe software.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe stijlen zullen vanaf februari beschikbaar zijn en zullen de volgende prijskaartjes hebben: fenix 3 Sapphire HR: € 599,99, fenix 3 Sapphire met leren en nylon polsband: € 599,99 en de fenix 3 Sapphire Titanium: € 799,99.

Related Posts
Samsung Galaxy Tab S2 aangekondigd 10
Lees meer

Samsung Galaxy Tab S2 aangekondigd

De Galaxy Tab S2 is door Samsung aangekondigd als de nieuwste telg in de Galaxy Tab Series. Lees meer over de specs en functies van deze nieuwe tablet.