Rollingsquare introduceert inCharge XL op KickStarter

Onlangs verscheen hier op Intogadgets de review van onder andere de Rollingsquare InCharge kabel. Een mooi product met zes verschillende aansluitmogelijkheden. Kijk maar naar deze afbeelding.

De mogelijkheden tot opladen – 6 in totaal

Aan het einde van het artikel vermeldde ik dat er een Kickstarter Campagne aan kwam. Dit is ondertussen gestart en hoewel het doel (10.000 EUR) al ruim gehaald is zijn er nog voldoende leuke deals te krijgen. Als je naar de Kickstarter pagina gaat, zie je ze van zelf.

Maar wat wordt nu aangeboden?

Er zijn drie kabels in de aanbieding, een korte van 30 cm en twee langere kabels van 2 en drie meter.

Drie kabels in de aanbieding

Waarom die lange kabels? Er kunnen situaties zijn dat een dergelijke afstand moet worden overbrugd, bijvoorbeeld om een controller aan te sluiten. Maar, misschien heb jij nog een veel betere use-case.

Bij de langere kabels (200 en 300 cm) krijg je een cable organizer:

(een magneet die je kunt bevestigen op je bureau) en een cable case om de kabel op te bergen.

Maar zijn er nog aanbiedingen? De Early Birds zijn natuurlijk uitverkocht (dan had je sneller moeten zijn) maar er zijn nog steeds aanbiedingen tot 50% korting. Kijk maar eens op de KickStarter pagina.

Bijvoorbeeld deze. Maar wees er snel bij. Er zijn er nu nog 12 over. Houdt wel rekening met verzendkosten en eventueel import heffing.

Anders moet je wachten tot ze op de site van RollingSquare staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Hesh-2-Wireless-Bluetooth-Silver-Black-Chrome-Mic
Lees meer

Nieuws: Skullcandy breidt wireless familie uit

Skullcandy is een merk dat zicht kenmerkt door opvallende modellen te introduceren. In de wireless collectie komen er drie nieuwe modellen bij, namelijk de Smokin Buds 2 oordopjes, de Uproar en de Hesh 2 koptelefoons.