JBL GO

Review: JBL Go Bluetooth-speaker

De JBL GO is de goedkoopste Bluetooth-speaker uit de JBL-range. Het geluid is prima, de bediening eenvoudig en met 8 kleuren heb je daarin ook wat te kiezen. Thijs testte de zwarte variant.

“De keuze is reuze.” Deze uitspraak geldt zeker voor het brede assortiment aan Bluetooth-speakers dat er momenteel op de markt is. De goedkoopste van JBL is de JBL GO. Ik testte de zwarte variant.

JBL GO

De JBL GO Bluetooth-speaker zorgt na 1,5 uur opladen voor vijf uur muziekplezier. Het vermogen is 3 Watt, waarmee ie 70 decibel aan geluid weet te produceren en hij weegt 130 gram. Het leuke is dat deze speaker te krijgen is in 8 verschillende kleuren, van roze tot grijs en geel.

De bediening is eenvoudig en komt overeen met soortgelijke boxjes. De power-, Bluetooth-, volume- en speakerphone-buttons zitten aan de bovenkant. In vergelijking met andere boxjes ging het pairen met mijn smartphone niet zo snel en waren meerdere pogingen nodig. De LED-indicator geeft aan of er een connectie is cq tot stand wordt gebracht en wat de batterijstatus is. Als het pairing eenmaal gelukt is, lukt dit een volgende keer wel snel.

In tegenstelling tot andere boxjes uit deze prijsklasse is er voor gekozen om een lekkere bas toe te voegen. Hiermee misstaat de JBL GO niet op de gemiddelde vrijdagmiddag-kantoor-borrel. Naar mijn mening is de JBL GO een Bluetooth-speaker met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het enige minpunt dat ik heb ontdekt is dat het initiële pairen minder soepel gaat dan bij zijn concurrenten.

Prijs en beschikbaarheid JBL GO

Deze speaker kost € 29,99 en is rechtstreeks te koop bij JBL en ook bij Coolblue, Fonq, Bax-shop en bol.com.


Related Posts
Review: LG Nexus 5X - Google smartphone 10
Lees meer

Review: LG Nexus 5X – Google smartphone

Thijs testte de LG Nexus 5X. Dit toestel is een samenwerking tussen Google en LG en de invloed van de zoekgigant is duidelijk zichtbaar. Grootste pluspunt: de vingerafdrukscanner op de achterzijde.