Nieuwe Bluetoothspeakers van Pioneer: XW-BTS7 en XW-BTSP7 1

Nieuwe Bluetoothspeakers van Pioneer: XW-BTS7 en XW-BTSP7

Deze week introduceerde Pioneer twee gloednieuwe bluetoothspeakers. Beide systemen beschikken over handige draadloze technologie zoals Near Field Communication (NFC) om ze eenvoudig te koppelen aan bluetoothapparaten. Ook van de partij zijn een ingebouwd Lightning-docking station (XW-BTS7) en een herlaadbare batterij die tot 10 uur muziekplezier levert (XW-BTSP1).

XW_BTS7_Q_lifestyle_Medium_U2F

XW-BTS7 – Bluetoothspeaker met NFC en Lightning-docking station

Goed verborgen in de elegante houten behuizing met een geheel eigen look schuilt een bluetoothgeluidssysteem van 2 x 15 W. Dit systeem is uitgerust met Near Field Communication (NFC), waardoor je het in een mum van tijd verbindt met een smartphone of tablet met Bluetooth.

Bovenaan bevindt zich een docking station met Lightning-poort voor een iPhone of iPod. Ideaal om muziek te streamen terwijl de iPhone of iPod wordt opgeladen. Achteraan zit een USB-poort om andere apparaten met muziek erop aan te sluiten op de XW-BTS7. Via deze poort wordt het apparaat ook opgeladen. Bovendien is er een 3,5 mm aux-ingang voorzien.

De XW-BTS7 is beschikbaar in het bruin en lichte eik. Een kleine, gebruiksvriendelijke afstandsbediening zit in de doos. Verkoopadviesprijs is 149 euro.

XW_BTSP1_W_lifestyle_Medium_HXT

XW-BTSP1 – Bluetoothspeaker met NFC en herlaadbare batterij

Het XW-BTSP1 bluetoothgeluidssysteem is klein maar heel elegant. Dankzij zijn afmetingen van ongeveer 200 x 77 x 72 mm (b x h x d) is het ideaal om mee te nemen. Beter nog: de herlaadbare batterij biedt tot 10 uur ongestoord luisterplezier.

Ook de XW-BTSP1 beschikt over NFC om makkelijk via Bluetooth te verbinden. Binnenin levert de stereoversterker 2 x 4 W aan de 2 x 38 mm full range luidsprekers. Een bijkomende passieve radiator zorgt op zijn beurt voor diepe en stevige bastonen. De micro-USB-poort dient om de batterij te herladen of als AC-ingang (wisselstroomadapter met verwijderbare EU/VK-stekkers inbegrepen). Externe audio-apparaten kun je dan weer aansluiten via een 3,5 mm analoge stereo-ingang.

Het stijlvolle, gebogen ontwerp is beschikbaar in drie trendy kleurcombinaties: wit en zilver, wit en groen of zwart en zilver. Verkoopadviesprijs is 89 euro. Beide speakers zijn beschikbaar vanaf juni.

Related Posts