Philips introduceert nieuwe TV’s #IFA2015

Philips heeft 4 nieuwe 4K Ultra HD-tv’s geintroduceerd met inovaties op het gebied van Android, geluid en het nieuwe Ambilight-projectiesysteem.

Philips heeft al eerder tv’s uitgebracht met Android als onderdeel van het “smart” gedeelte van de tv’s. Nu komt Philips met vier nieuwe 4K Ultra HD-tv’s waarbij er nieuwe stappen gezet zijn met Android, verbeteringen in geluid en een nieuw Ambilight-projectiesysteem.

Philips 9600 UHD: state-of-the-art beeldkwaliteit

philips-9600De 9600 serie is het nieuwe vlaggenschip van de Philips tv-lijn. De nieuwe tv-reeks maakt gebruik van de High Dynamic Range-standaard die een grote verbetering moet leveren op het gebied van beeldkwaliteit; de highlights zullen helderder zijn, een dieper zwart, levendige kleuren en meer detail. De highlights krijgen een boost door gebruik te maken van Bright Premium-technologie waardoor highlights tot 1000 Nit te produceren zijn.

Het topmodel heeft een diameter van 165 cm (65 inch) en komt zo tegemoet aan de wensen van de meest veeleisende filmliefhebber. De beelden zijn scherper, gedetailleerder en hebben meer diepte en contrast door gebruik te maken van Perfect Pixel Ultra HD-beeldbewerkings- en upscalingtechnologie, maar ook door Micro Dimming Premium en LED-backlight met afzonderlijk instelbare segmenten.

Philips AmbiLux: revolutionair Ambilight projectiesysteem

philips-8901De Philips AmbiLux 4K Ultra HD TV is een nieuw hoogtepunt in de Ambilight-ervaring door gebruik te maken van de introductie van nieuwe Ambilight-projectietechnologie. Het klassieke systeem maakt gebruik van rijen LED’s die gemonteerd zijn op de achterzijde van het toestel die een halo van gekleurd licht op de muur achter de TV projecteren. Met de nieuwe Ambilight-projectietechnologie maken de beelden zich los van de beperkingen van het tv-toestel. Met behulp van negen pico-projectoren op de achterkant van de TV worden superieure bewegende beelden met levendige kleuren en een hoog contrast gecreëerd. De AmbiLux TV heeft eveneens een diameter van 165 cm (65 inch) gecombineerd met een slank frame en een vlakke draaivoet. Allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen.

https://www.youtube.com/watch?v=ucgs7CNJRHw

Philips 8601: slank, vierzijdig Ambilight en een uniek soundsysteem

philips-8601De 8601 maakt gebruik van een nieuwe soundsysteem dat het geluid wijd verspreid en prachtig klinkt. Het soundsysteem bestaat uit 18 luidsprekers met 16 micro-drivers en twee ingebouwde Neodymium-subwoofers met een totaalvermogen van 50W. De micro-drivers zijn gemonteerd in twee fraaie naadloze en gepolijste donkerchromen luidsprekers die langs de zijkanten van het toestel gemonteerd zijn. De luidsprekers kunnen ook losgekoppeld worden en desgewenst op een optionele voet geplaatst worden.

De Philips 8601 is verkrijgbaar in een 139 cm (55 inch) en 164 cm (65 inch) variant. De 8601 maakt overigens ook gebruik van vierzijdig Ambilight.

Philips 8700: gebogen TV gecombineerd met gebogen soundbar

philips-8700De Philips 8700 maakt gebruik van driezijdig Ambilight en is verkrijgbaar in 139 cm (55 inch) en 164 cm (65 inch) versie. De donkermetalen accenten en “Nu Arch”-voet maken van deze gebogen Philips 4K UHD TV een fraaie aanvulling op je interieur.

Voor de beeldweergave wordt gebruik gemaakt van krachtige beeldverwerkings- en Ultra Resolution upscaling-technologie. Hierdoor is het beeld haarscherp, gedetailleerd en zijn de beelden contrastrijk,onafhankelijk van de aangesloten bron. De chromen soundbar heeft een aflopend patroon van microscopische gaatjes om een elegant design te combineren met goede geluidskwaliteit.

Related Posts