Pebble Time Round

Pebble gaat rond met de Pebble Time Round

De Pebble en Pebble Time waren beide ‘vierkante’ smartwatches, maar met de Pebble Time Round introduceert Pebble nu z’n eerste ronde smartwatch. Met een dikte van 7,5 mm en een gewicht van 28 gram claimen ze hiermee de dunste en lichtste smartwatch ter wereld gemaakt te hebben.

De Pebble Time Round deelt alle features van de Pebble Time zoals de 64 kleuren, CPU en accessoires-poort. Anders dan bij Android Wear lijkt Pebble wel een aparte look-and-feel gecreëerd te hebben voor de Round die beter inspeelt op het ronde display. De batterijduur van de Round is wel minder dan van de originele Pebble of de Time, namelijk maximaal 2 dagen. Er zit wel een snellaadfunctie op waarmee je in 30 minuten genoeg energie hebt voor 24 uur. De Pebble Time Round komt vanaf begin 2016 naar Europese winkels, maar is vanaf nu al wel te bestellen op Pebble’s website voor een prijs van 249 dollar.

Related Posts
GarminFenix3
Lees meer

Garmin introduceert 3 nieuwe stijlen van fenix 3 #CES2016

Garmin breidt zijn aanbod fenix 3 horloges uit met drie nieuwe stijlen. Door onder andere een leren en titanium klok toe te voegen aan het aanbod is de Garmin fenix 3 nu ook uitermate geschikt om overdag in bijvoorbeeld een zakelijke setting te dragen. Benieuwd naar het design en de nieuwe functionaliteit? Lees dan verder.