HTC-One-M9+-GunMetalGray-NL

HTC One M9+ eindelijk officieel naar Nederland

De One M9+ biedt het mooie design van de M9 gecombineerd met een set nieuwe specificaties. HTC heeft nu eindelijk bevestigd dat de M9+ naar Nederland zal komen.

De HTC One M9+ is een nieuwe telg binnen de One-familie van HTC. De telefoon combineert het mooie en strakke design van de One M9 met een nieuw set specificaties waaronder een 5.2″ 2K-scherm en vingerafdrukbeveiliging.

One M9+: 5.2″ 2K-scherm en vingerafdrukbeveiliging

HTC-One-M9+-PerRight-GunMetalGray-NLHet scherm van de M9+ heeft een upgrade gekregen – van 5″ met een resolutie van 1920 x 1080 pixels – naar 5.2″ met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Hiermee biedt de One M9+ de hoogste pixeldichtheid (568 ppi) binnen de HTC One-familie.

De One M9+ is ook uitgerust met een vingerafdrukbeveiliging op de voorzijde van de telefoon. Voor het identificeren van de gebruiker is een vingerafdruk op de scanner voldoende. Hierbij maakt de richting niet uit. Nieuwsgierig naar de volledig specificaties? Neem dan een kijkje op de pagina van HTC over de M9+.

Foto’s, video’s en geluid

Het vastleggen van foto’s en video’s gaat met een 20 megapixel Duo Camera waarbij video’s in Ultra HD (4K-resolutie) kunnen worden opgenomen. De lens is gemaakt van saffierglas om een betere bescherming tegen krassen te kunnen bieden. Voor het maken van selfies is een UltraPixel-frontcamera aanwezig.

Voor het weergeven van geluid bij het afspelen video’s, muziek of films is HTC BoomSound aanwezig gecombineerd met twee frontspeakers en 5.1 kanaals Dolby Audio surround sound simulatie.

Prijs en beschikbaarheid

Het toestel was via import al een week of twee te koop in Nederland, en het bleef nog even onduidelijk of het toestel ook via de officiële routes beschikbaar zou komen in Nederland. HTC heeft het dus nu officieel bevestigd. De adviesprijs voor de HTC One M9+ is € 799 (zonder abonnement) en zal vanaf half augustus beschikbaar zijn in de kleur Gunmetal Grey.

Related Posts