alcatel-onetouch-pop-3-phones-2

Nieuws: de Pop 3 van Alcatel, een telefoon met talent

De nieuwe Pop 3 smartphone van Alcatel OneTouch combineert meerdere talenten en een hoogwaardig ontwerp met een redelijke prijs.

De nieuwe Pop 3 smartphone van Alcatel OneTouch combineert meerdere talenten en een hoogwaardig ontwerp met een redelijke prijs. De uitstekende prestaties van de Pop 3 moeten andere smartphones doen verbleken.

Alcatel OneTouch Pop 3

alcatel-onetouch-pop-3-phonesDe POP 3 is beschikbaar in een 5″ en 5,5″-variant en komt met een 1,2GHz Quad-core-processor, 1 GB aan werkgeheugen en ondersteuning voor 4G LTE. Aan de achterzijde is een 8-megapixel-camera aanwezig en aan de voorzijde zit een 5-megapixel-camera. De camera’s beschikken over beeldstabilisatie voor het maken van scherpe selfies, foto’s en video’s. Door gebruik te maken van verschillende filters heb je de mogelijkheid om je foto’s nog wat aan te passen.

alcatel-onetouch-pop-3-phones-2De Pop 3 beschikt over 8 GB opslaggeheugen wat uitgebreid kan worden met een MicroSD-kaart van maximaal 128 GB. De Pop 3 zal beschikbaar zijn met verschillende soorten afwerkingen. Zo is er de keuze uit een metallic, geborstelde of lederlook afwerking. Wat betreft kleur heb je de keuze uit goud, zilver wit en zwart. Als extra accessoire is er de Aero FlipCase die je telefoon beschermt, maar je toch de beschikking geeft over essentiële informatie. Verder beschikt de Pop 3 over Android 5.1 en een batterij met een vermogen van 2500 mAh.

Prijs en beschikbaarheid

De exacte prijs en datum waarop de Pop 3 leverbaar is, zijn nog niet bekend gemaakt door Alcatel.

Related Posts
Samsung Gear 2
Lees meer

Review: Samsung Gear 2

De Gear 2 is een smartwatch uit de meest recente lijn van Samsung. Deze echte eye catcher laat,…