Nieuws: DENON Bluetooth-adapter voor HEOS 1

Nieuws: DENON Bluetooth-adapter voor HEOS

DENON levert speakers uit de HEOS lijn voor muziek in alle ruimtes. Met de nu uitgebrachte Denon Bluetooth-adapter ben je niet meer afhankelijk van wifi.

DENON levert speakers uit de HEOS lijn voor muziek in alle ruimtes in je huis. Verbinding gaat via wifi, maar met de nu uitgebrachte Bluetooth-adapter kan je de luidsprekers ook outdoor gebruiken.

Denon Bluetooth-adapter voor HEOS

HEOS

HEOS is een lijn van audioproducten om iedere kamer van je huis met muziek te vullen. Speakers variëren van de kleine HEOS 1 voor kleine ruimtes tot de grote HEOS 7 voor een feestje buiten. Middels een app kunnen alle lokale en streaming muziekbronnen worden ontsloten en bepaald welk nummer je op welke luidsprekerset wilt afspelen. De luidsprekers worden draadloos verbonden middels je eigen wifi-netwerk.

Bluetooth

DENON komt nu met de DENON Bluetooth-adapter. Deze usb-adapter (die gratis wordt meegeleverd bij iedere HEOS 3, 5 en 7) geeft de HEOS volledige Bluetooth-functionaliteit. Het systeem kan alles vanaf smartdevice streamen en het belangrijkste is dat gebruikers nu overal waar ze willen naar muziek kunnen luisteren. Stroom is genoeg, de luidsprekers kunnen vanaf nu dus ook gebruikt worden voor een feestje diep in de achtertuin, waar er geen wifi meer is.

Prijs en Beschikbaarheid

De Denon Bluetooth-adapter voor HEOS wordt geleverd bij de HEOS 3, 5 en 7. Geen Bluetooth dongle? Je koopt een goedkope bluetooth dongle bij Coolblue.

Related Posts
Samsung breidt curved monitor portfolio uit 4
Lees meer

Samsung breidt curved monitor portfolio uit

Samsung heeft een aantal nieuwe modellen toegevoegd aan de lijn van monitoren met een gebold scherm. Door de bolling van het scherm moet de monitor naadloos aansluiten op de bolling van het menselijke oog. De kijkervaring wordt zo nog meeslepender.