samsung-wireless-audio-360-speaker-r7

Nieuw van Samsung: stijlvolle 360 speakers

De draadloze 360 speakers van Samsung hebben een futuristisch design en maken van door Samsung ontworpen ringradiator. Hierdoor wordt elke ruimte met hoogwaardig geluid gevuld.

De draadloze 360 speakers van Samsung hebben een futuristisch design en maken van door Samsung ontworpen ringradiator. Hierdoor wordt elke ruimte met hoogwaardig geluid gevuld.

Wireless Audio 360 Speaker

samsung-wireless-audio-360-speaker-r7De Wireless Audio 360 Speaker van Samsung komt uit in een staand model (R7) voor in huis en een draagbaar model (R6) dat je gemakkelijk kunt meenemen. De 360 speaker verspreidt met behulp van de ringradiator het geluid in alle richtingen, vanuit elke hoek kan de gebruiker dus genieten van hoogwaardig geluid. De ringradiator is een ontwikkeling van Samsung Audio Lab, gecombineerd met een nieuwe technologie om het ruimtelijke geluid beter te verdelen.

samsung-wireless-audio-360-speaker-r7Het eigentijdse ovalen ontwerp onttrekt de luidsprekerconus aan het oog en zorgt er tegelijk voor dat de speaker moeiteloos in elke woonkamer intergreert. Met behulp van WiFi verbind je de speaker eenvoudig met een TV, smartphone, tablet en soundbar via de Samsung Multiroom App. De app biedt ondersteuning voor diverse streamingdiensten voor muziek en radio waaronder Spotify, Deezer en TuneIn. De draagbare R6 beschikt overigens over een batterij die zes uur mee moet gaan.

Prijs en beschikbaarheid

De Wireless Audio 360 Speakers zijn inmiddels in Nederland beschikbaar. Voor het staande model (R7) is de adviesprijs €499, de draagbare variant (R6) heeft een adviesprijs van €399. De verkooppunten zijn nog onbekend, maar als we iets weten dan zetten we ze hier neer!

 

Related Posts

HTC lanceert nieuwe Virtual Reality bril op #CES2016

HTC zet grote stappen op de virtual reality markt met een nieuwe VR-bril. Deze zou comfortabeler moeten zijn en ontwikkelaars kunnen makkelijker applicaties ontwikkelen door koppeling aan het Steam-platform. Hoe dat precies zit, lees je hier.