Met je stem je speaker besturen 1

Met je stem je speaker besturen

Aan alle dingen komt natuurlijk een einde, zo ook aan CES 2018. Als ik dit schrijf hebben we nog een dag te gaan voor dat de show stopt. Dit jaar was het weer groter dan vorig jaar met misschien dan geen hele grote introducties of gadgets waar je van achter over slaat maar wel een mooie verzameling producten die op je ‘hebben’ spier werken. Deze keer Ring en Libratone. Enne …. er komen nog een aantal nieuwtjes over CES, wees niet bang.

Ring

Ook Ring is op CES aanwezig. De maker van de Ring deurbel toont op CES een compleet scala aan producten, van de nieuwe versies van de deurbel tot buiten verlichting en video camera’s. Rik legt het in onderstaande video uit.

Libratone

Libratone, het bekende Deense merk heeft een stand op CES (natuurlijk) en laat daar weer mooie producten zien. Zo is er onder andere de koptelefoon met noise cancellation. Uffe vertelt er over in de video.

Mocht jij nog een Libratone Zipp of Zipp Mini hebben, dan heeft Libratone een ‘kadootje’ voor je. Je kunt met je stem (en een druk op de knop) de speaker besturen. Er komt een firmware update die dit mogelijk maakt.

 

Related Posts