Moneybird Bankrekening - de ultieme gadget? 1

Moneybird Bankrekening – de ultieme gadget?

Moneybird is een boekhoudprogramma dat ondernemers helpt bij het beheren van hun administratie. Nieuw is de integratie van een betaalrekening en betaalpas in het boekhoudpakket. Dit is een primeur in Nederland en stelt ondernemers in staat om hun financiële zaken nog efficiënter te regelen.

Moneybird, dat was toch voor je administratie?

Moneybird is een online boekhoudprogramma dat veel gebruikt wordt door ZZP’ers en kleine ondernemers. De software biedt allerlei functies om je administratie op orde te houden, zoals het maken van facturen en het bijhouden van je inkomsten en uitgaven.

Niet alleen noodzakelijk om inzicht te krijgen in je resultaten, maar ook een harde eis van de Belastingdienst. Voor veel ondernemers is de administratie een noodzakelijk kwaad (of erger), maar met Moneybird is het beheren van je financiën voor iedereen te doen.

Om het ondernemers nog makkelijker te maken heeft Moneybird echter wat nieuws bedacht: een compleet geintegreerde bankrekening waarmee je betalingen kunt doen, geld kunt ontvangen en je ook gewoon een pinpas krijgt waarmee je geld kunt opnemen. Niet alleen makkelijk maar ook voordelig: je betaalt voor de bankrekening van Moneybird niets extra.

Wat is de Moneybird Bankrekening precies

De Moneybird Bankrekening is een zakelijke bankrekening die volledig geïntegreerd is in het boekhoudpakket van Moneybird. Met deze bankrekening kunnen gebruikers betalingen ontvangen, facturen betalen en banktransacties gemakkelijk en realtime verwerken in hun boekhouding.

De bankrekening is beschikbaar voor alle gebruikers van Moneybird en kan worden geopend via het dashboard van de software. Het aanvragen van de bankrekening is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan. Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt je als ondernemer een betaalpas die kan worden gebruikt voor betalingen, geldopnames en als creditcard.

Een groot voordeel van de Moneybird Bankrekening is dat gebruikers geen extra kosten hoeven te betalen voor het gebruik van de rekening. De eerste 6 maanden boekhouden zijn zelfs helemaal gratis. Na deze periode worden er geen maandelijkse kosten in rekening gebracht voor het gebruik van de bankrekening. Dit maakt de Moneybird Bankrekening een aantrekkelijke optie voor ondernemers die kosten willen besparen.

Een ander voordeel van de Moneybird Bankrekening is dat alle betalingen en banktransacties direct worden verwerkt in de boekhouding. Dit bespaart gebruikers tijd en moeite bij het handmatig invoeren van banktransacties en maakt het gemakkelijker om de financiële administratie up-to-date te houden.

Aanmaken van een Bankrekening

Ga je een Moneybird betaalrekening openen? Dan moet je eerst een account aanmaken bij Moneybird. Dit kan gemakkelijk via de website van Moneybird. Na het aanmaken van een account kun je een bankrekening aanvragen. Dit doe je door te klikken op “Betaalrekening aanvragen” in het menu.

Vervolgens moet je enkele persoonlijke gegevens invullen, zoals je naam, adres en geboortedatum. Ook moet je aangeven of je een fysieke of virtuele betaalpas wilt ontvangen. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, wordt je aanvraag verwerkt en ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van je nieuwe bankrekening.

Voordelen van een Moneybird rekening

Moneybird Bankrekening biedt veel voordelen voor ondernemers. Hieronder worden twee belangrijke voordelen van deze bankrekening besproken.

Automatische Transacties

Een groot voordeel van Moneybird Bankrekening is dat je banktransacties automatisch in je administratie worden verwerkt. Dit betekent dat je geen handmatige koppelingen meer hoeft te maken tussen je bankrekening en je boekhouding. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Bovendien worden je transacties in realtime verwerkt, zodat je altijd up-to-date bent met je financiën.

Factuurbeheer

Een ander voordeel van Moneybird Bankrekening is dat je factuurbeheer kunt automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld automatisch facturen laten versturen wanneer een betaling binnenkomt op je bankrekening. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je facturen altijd op tijd worden verstuurd. Bovendien kun je met Moneybird Bankrekening eenvoudig betalingen koppelen aan openstaande facturen, zodat je altijd een overzicht hebt van je openstaande posten.

Conclusie

Het hebben van een geïntegreerde bankrekening maakt het leven van ondernemers makkelijker én kan helpen bij het verminderen van fouten in de boekhouding, omdat alle transacties direct worden verwerkt en automatisch in de administratie worden bijgehouden. Dat je hiermee ook flink wat bankkosten kunt besparen is mooi meegenomen. Misschien kan Moneybird de slogan “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker” wel overnemen? 🙂

Related Posts