Nieuws: Acer Liquid Zest #MWC2016

Met de Acer Liquid Zest introduceert Acer een nieuwe range telefoons voor een betaalbare prijs.

Met de Acer Liquid Zest introduceert Acer een nieuwe lijn die zich richt op mensen met een actief en sociaal leven, maar ook niet teveel willen uitgeven aan een smartphone.

Acer-Liquid-Zest-Z525-Z528

De Acer Liquid Zest-range bestaat uit 2 toestellen, de Acer Liquid Zest en de Acer Liquid Zest 4G. Het verschil is eigenlijk al meteen duidelijk, de 4G biedt inderdaad… 4G en heeft met een 1,3 Ghz quadcore processor net iets meer power dan z’n lichter broertje, die moet het doen met 1Ghz. De toestellen hebben een display van 5 inch en zijn voorzien van Android 6. De resolutie is 720 x 1280, niet heel hoog maar prima voor de meeste mensen. Er zitten ook de gangbare 2 camera’s op, 8 megapixel aan de achterzijde en een 5 megapixel met groothoek aan de voorzijde.

Om slaapverstoring tegen te gaan introduceert Acer BluelightShield, een hippe benaming voor het truukje om minder blauw te tonen gezien het verstorende effect wat dit kan hebben op de nachtrust (en je schijnt er ook dikker van te worden).

Geen topmodel, maar wel verkrijgbaar voor een zacht prijsje, de Liquid Zest is verkrijgbaar vanaf april voor een prijs van 109 euro, de 4G-variant verschijnt in mei en gaat 149 euro kosten.

[koopgids product=”Acer Liquid Zest”]

 

Related Posts
Lees meer

Size matters?!

Een tijdje geleden werden alle intogadgers gevraagd om eens goed na te denken over de keuze van het…