Lego McLaren Formule 1

Het duurt nog even, maar op 20 maart begint het Formule 1-seizoen van 2022 dan eindelijk. Heb je niet zoveel geduld? Dan is deze Lego McLaren F1-racewagen een goede optie. Vanaf 1 maart is deze unieke set te koop via Lego voor €179.

Deze McLaren van Lego Technic bestaat uit 1432 stukjes en is gemodelleerd naar de auto van het 2022-seizoen. Je bent dus helemaal bij de tijd met dit kleine meesterwerk. Nou ja, klein: je zult dit Lego Technic McLaren F1 model met 13 cm hoogte, 65 cm lengte en 27 cm breedte niet snel over het hoofd zien. Daar helpt het kenmerkende Papaya Orange ook bij natuurlijk.

Deze LEGO Technic versie beschikt net als de echte auto over een V6-motor met bewegende zuigers, werkende besturing, vering en een differentieel. Je kunt je dus helemaal uitleven met de bouw.

Vanaf 1 maart te koop via Lego voor €179.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts
GarminFenix3
Lees meer

Garmin introduceert 3 nieuwe stijlen van fenix 3 #CES2016

Garmin breidt zijn aanbod fenix 3 horloges uit met drie nieuwe stijlen. Door onder andere een leren en titanium klok toe te voegen aan het aanbod is de Garmin fenix 3 nu ook uitermate geschikt om overdag in bijvoorbeeld een zakelijke setting te dragen. Benieuwd naar het design en de nieuwe functionaliteit? Lees dan verder.