JBL's draadloze koptelefoon geeft plezier voor, tijdens, en na het sporten 1

JBL’s draadloze koptelefoon geeft plezier voor, tijdens, en na het sporten

De komst van de smartphone heeft ons leven veranderd, ik denk dat we het daar allemaal wel over eens zijn. Wat je misschien niet realiseert is dat er een complete industrie ontstaan is om de smartphone heen. Bijvoorbeeld op het gebied van koptelefoons.

Van de grote Beats om een beetje nonchalant hip in de trein of bus te zitten tot de kleine en compacte bluetooth sportkoptelefoons, we zien veel nieuwe modellen de laatste jaren.  Aan het rijtje van leveranciers kan ook JBL worden toegevoegd. Zij introduceren de J46BT een draadloze (qua verbinding) koptelefoon.

2013_08_14_J46_heroshot_white_Updated

Met de J46BT kun je eenvoudig muziek opstarten, stoppen en het volume  aanpassen dankzij de 3–knops afstandsbediening die achter op de kabel zit (of dit handig is, is nog maar de vraag, dat zou een test moeten uitwijzen). Via Bluetooth wordt de verbinding gemaakt met je smartphone, dus je hebt natuurlijk dan ook de mogelijkheid om telefoontjes  aan te nemen of beëindigen. 

Volgens de leverancier gaat de batterij zo’n 5,5 uur mee dus zelfs op een lange fietstocht heb je muziek, als je natuurlijk en je koptelefoon en je smartphone hebt opgeladen.

Comfort tijdens sporten

Comfort is belangrijk zeker als je gaat sporten met de koptelefoon. JBL levert 3 maten oordopjes mee omdat sommige mensen grote oren hebben en andere weer niet.

Het geluid? Ach, ik ben van mening dat in deze prijsklasse en bij dit soort koptelefoons dat altijd wel in orde is. Sterker nog, veel leveranciers willen zelfs niet dat je helemaal bent afgesloten van de buitenwereld. Eenvoudigweg omdat je als je aan het sporten bent het belangrijk is dat je bewust bent van wat er om je heen aan de hand is.

Alhoewel de koptelefoon wordt gepositioneerd als sportkoptelefoon kan je hem natuurlijk ook voor en na het sporten gebruiken.

Prijs en verkrijgbaarheid

De JBL J46BT Bluetooth is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van  €99,99.

Related Posts
Elon Musk en cryptovaluta 7
Lees meer

Elon Musk en cryptovaluta

We kunnen stellen dat zakenman Musk met zijn aparte tweets de markt bespeelt, zichzelf daarmee verrijkt en zich…