Huawei komt met nieuwe smartwatches 1

Huawei komt met nieuwe smartwatches

De nieuwe watch van Huawei kan heel wat volgens eigen zeggen, zelfs onafhankelijk van je telefoon berichtjes versturen en telefoontjes plegen. Lees er alles over!

Hoewel we wel al een tijdje gewend zijn aan smartwatches zijn we nog lang niet uitontwikkeld. Huawei bewijst dit door tijdens MWC in Barcelona nieuwe smartwatches te introduceren.

De horloges combineren volgens de leverancier de applicaties van een premium smartwatches met het coachen en tracking van een sportswatch. Zeg maar twee in een.

Specificaties

Als kloppend hart is er een Qualcomm Snapdragon MSM8909W processor. Opvallend is dat de HUAWEI WATCH 2 (4G supported version) onafhankelijke connectiviteit heeft waardoor je zonder telefoon berichten kunt besturen en telefoontjes kunt maken. Natuurlijk wordt gebruik gemaakt van Android Wear 2.0 zodat voor iOS en Android gebruikers er connectiviteit is.

Huawei komt met nieuwe smartwatches 3

Met name de connectiviteit zonder mobiele telefoon is interessant om te testen want dat is met name voor het gebruik een pluspunt. Hoe goed het werkt dat moeten we natuurlijk testen, hier bij intogadgets.nl. Niet alleen of het werkt maar ook hoe goed het werkt. Ook de mogelijkheid voor een one number / multi sim mode betekent dat je horloge en smartphone het nummer kunnen delen. Of dat ook met Nederlandse operators gaat gelden is nog niet bekend.

Sportswatch

HUAWEI WATCH 2 is zoals gezegd, een fitness device dat meerdere sensoren gebruikt om te registreren en te stimuleren. Daarbij komt nog een GPS en de mogelijkheid om ook muziek op het horloge te zetten.

Kortom, het is een nieuwe watch die schreeuwt om een review.

Related Posts