Nieuws: Microsoft pakt uit met nieuwe Windows 10 producten 1

Nieuws: Microsoft pakt uit met nieuwe Windows 10 producten

Tijdens het speciale Windows 10 apparaten event heeft Microsoft goed uitgepakt en liet zien welke apparaten we voor Windows 10 kunne gaan verwachten.

Tijdens het speciale Windows 10 apparaten evenement in New York heeft Microsoft goed uitgepakt. Microsoft liet zien welke stappen ze gaan zetten met Windows 10 en de apparaten die daar bij horen. Microsoft heeft het gehad over de Surface Pro 4, de Surface Book, Band 2, HoloLens en Lumia smartphones.

Surface Pro 4

microsoft-surface-pro-4-stylus De nieuwe Surface Pro 4 is een 2-in-1 Windows 10 apparaat die het beste combineert van een laptop en een tablet. De Surface Pro 4 heeft een scherm van 12.3″ in een behuizing van slechts 8,4 millimeter. Onder de motorkap is er keuze uit verschillende Intel Core m-, Core i5- en Core i7-processoren en afhankelijk van het model kan gebruik gemaakt worden van 4 GB, 8 GB of 16 GB werkgeheugen.

De batterij van de nieuwe Surface Pro zou ervoor moeten zorgen dat je tot wel negen uur gebruik kan maken van het apparaat. De nieuwe Type Cover voor de Surface Pro 4 bevat een optionele vingerafdrukscanner en is backward-compatibel met de Surface Pro 3. De Surface Pen heeft een update gekregen en geeft je de mogelijkheid preciezer te tekenen en schrijven.

Lumia Smartphones

Microsoft heeft ook de eerste Lumia smartphones geïntroduceerd die draaien op Windows 10. Met de introductie van deze smartphones is het plaatje wat Microsoft wil vertonen compleet. Of je nu werkt op een laptop, tablet of je telefoon de devices werken allemaal samen en bieden een gelijkwaardige gebruikservaring. De Lumia 950 en Lumia 950 XL komen met hoge kwaliteit en camerafunctionaliteiten en zijn uitgerust met de nieuwste generatie PureView-camera’s met 20-megapixelsensoren, drievoudige natuurlijke led-flash en 4K-videomogelijkheid.

De Lumia 550 is de meest betaalbare 4G-smartphone die gebruik maakt van Windows 10. Voor een compleet overzicht van de specificaties kan je op de volgende pagina’s terecht: Lumia 550, Lumia 950 en Lumia 950 XL.

https://youtube.com/watch?v=snEIjWR4lQw

Surface Book

De Surface Book is de eerste laptop uit de stal van Microsoft zelf. De Surface Book heeft ondersteuning voor accurate-pen en touch, is ultradun en heeft een batterij die je tot 12 uur met de laptop laat werken. Als processor kan gekozen worden uit Core i7 en Core i5 van de zesde generatie. Het scherm is 13,5″, heeft een hoog contrast en verbeterde latency. Het scherm kan ook worden losgemaakt om te gebruiken als clipboard in combinatie met OneNote.
https://youtu.be/XVfOe5mFbAE

HoloLens

Eerder dit jaar heeft Microsoft de HoloLens getoond. Deze holografische computer draait op Windows 10 en brengt holografische ervaringen en mogelijkheden die tot nu toe nog op geen enkel apparaat beschikbaar zijn. Als voorbeeldtoepassing werd ‘Mix reality gaming’ getoond. Andere gebieden zijn educatie, ontwerpers, gezondheidszorg en entertainment. Er werd een prijs bekend gemaakt voor de development-editie maar er is niets duidelijk over de verschijning van een consumentenversie.

Ben je developer? Ga dan naar hololens.com en meld je aan voor de Microsoft HoloLens Development Edition.

Microsoft Band 2

Microsoft-Band-2-image-1 De nieuwste fitness band van Microsoft helpt je nog gezonder te leven en meer te bereiken. Het design is aangepast en bevat nu een nieuw gebogen display wat het comfort ten goede moet komen en de sensoren moeten je nog meer informatie geven over je beweging en prestaties.

Prijzen en beschikbaarheid

De Surface Pro 4 is vanaf 19 november in Nederland verkrijgbaar en kan nu al worden besteld als pre-order bij verschillende webwinkels. De volgende varianten zullen in Nederland beschikbaar komen:

  • En Surface Pro 4 met Core M-processor, 128 GB hardeschijf en 4 GB RAM voor € 999.
  • En Surface Pro 4 met Core i5-processor, 128 GB hardeschijf en 4 GB RAM voor € 1099.
  • En Surface Pro 4 met Core i5-processor, 256 GB hardeschijf en 8 GB RAM voor € 1449.
  • En Surface Pro 4 met Core i7-processor, 256 GB hardeschijf en 8 GB RAM voor € 1799.
  • En Surface Pro 4 met Core i7-processor, 256 GB hardeschijf en 16 GB RAM voor € 1999.
  • En Surface Pro 4 met Core i7-processor, 512 GB hardeschijf en 16 GB RAM voor € 2449.

Voor de Lumia smartphones worden de beschikbaarheid en prijzen op een later tijdstip bekend gemaakt en voor de Surface Book geldt dat deze voorlopig alleen beschikbaar is in de VS en Canada. De Microsoft Band 2 is alleen in de VS te koop. Ontwikkelaars kunnen een HoloLens Development Edition aanschaffen voor een adviesprijs van $ 3000.

Related Posts
Size matters?! 9
Lees meer

Size matters?!

Een tijdje geleden werden alle intogadgers gevraagd om eens goed na te denken over de keuze van het…