Fiio M11 Plus Limited Edition muziekspeler onthuld

De Chinese fabrikant Fiio heeft een nieuwe high-end muziekspeler onthuld, de Fiio M11 Plus. Helaas gaat het hier wel om een gelimiteerde uitgave vanwege de wereldwijde chiptekorten die ook Fiio raken. Je moet er dus snel bij zijn om een exemplaar te bemachtigen!

We kennen Fiio al een tijdje en hoewel de ontwikkeling van het merk indrukwekkend is kunnen we niet stellen dat de M11 Plus ons echt verrast. Het is een topspeler, maar dat verwachten we inmiddels van Fiio. Dat ze blijven pushen en steeds weer nieuwe en innovatieve technieken toevoegen is wel te prijzen. Steeds weer gebruiken ze betere componenten.

Android 10

Het grote verschil met de voorgaande spelers van Fiio is dat deze M11 Plus eindelijk op Android 10 draait. De verouderde chipsets die eerder werden gebruikt konden dat niet aan, waardoor je noodgedwongen op Android 7 bleef steken. Nu kan het dus wel en het werkt heerlijk! Bovendien is de ondersteuning voor de laatste apps hiermee een stuk beter geworden.

THX

Ook gaaf is de certified THX versterker in de Fiio M11 Plus. Het is misschien een beetje marketing, maar THX is wat ons betreft toch nog wel speciaal. In deze muziekspeler zitten er twee, waardoor het mogelijk is om je headphone zogenaamd “gebalanceerd” aan het sluiten. Ik moet dan gelijk denken aan een dikke Neutrik XLR of SpeakON plug, maar in dit geval kan het met de flink kleinere 2,5mm of 4,4mm plug. Fiio levert hier de benodigde kabels voor, mocht je deze stap willen zetten. Een paar tientjes en je hebt al zo’n kabel, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts